• Št. apr 25th, 2024

Na jednom mieste sa stretla krása a sila

ivana-vozarova
Ivana Vozárová Fitness do 170 cm. Foto: Ján Števonka.

Pod názvom  ,,V Európe je sila” sa uskutočnilo 2.6.2012 v novootvorenej Europe Shopping a Relax Centry Zvolen podujatie plné sily a svalov.

O tom, že sily a svalov bolo neúrekom sa bolo možné presvedčiť počas jednej hodiny, kedy vystúpili na pódiu majster SR v Bodybuildingu Igor Vadkerti – kategória nad 180 cm a majsterka vo fitness – kategória do 170 cm, Ivana Vozárová. Obaja získali zlaté medaily na súťaži v naturálnej kulturistike, ktorá sa uskutočnila v Dunajskej Strede.

Tu na pódiu najskôr improvizovanou exhibíciou zaujal Igor Vadkerti a po ňom už na pódium vyšla iba 17 ročná fitnesska Ivana Vozárová. Toľko krásy po chvíli ani elektrina nevydržala a bolo treba chvíľu počkať, kým znova nabehne. V závere ich vystúpenia sa obaja predstavili divákom v štvrťobratoch.

Igor Vadkerti – exhibícia

Ivana Vozárová a Igor Vadkerti – štvrť obraty

Poslednou častou programu bolo pretláčanie rukou (Armwrestling), ktorý si vyskúšali aj traja náhodní diváci a víťaz bol dokonca aj odmenený.

V úvode povedal v skratke nielen o vzniku Armwrestlingu, ale aj o jeho pravidlách Marián Čapla, prezident Slovenskej asociácie pretláčania rukou, ktorý zároveň pôsobí v tejto oblasti aj v zahraničnej organizácii.

Nakoľko na túto akciu doniesli aj stolík na pretláčanie, tak si bolo možné vyskúšať túto športovú disciplínu. Do súťaže sa prihlásili traja borci, z ktorých nakoniec v tzv. pavúku vzišiel víťaz menom Juraj, ktorý dostal hodnotné ceny od BioTech USA.

Armwrestling

Tak toto bola prvá akcia, ktorá sa konala v tomto novom obchodnom centre. Najbližšie je na programe už 3.6.2012 v čase od 13.- 19:00 hod. fotografovanie úplne zadarmo. Veľké lákadlo je pripravené na 9.6.2012 a to vystúpenie Majka Spirita.

Fotografie

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteru

Podobná téma 

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading