• Pi. apr 19th, 2024

Na radnici pulzuje život Dvorných dám

dvorne-damy-2013
Foto: Ján Števonka.

V piatkové poopoludnie 8.11.2013 sa konala na Starej radnici vo Zvolene vernisáž v poradí už 4.ročníka výstavy pod názvom Dvorné dámy IV.

Samotná vernisáž sa začala o 15:00 a ľudia, ktorí sa na nej  zúčastnili boli zastúpení v hojnom počte.  Takto vyjadrili autorkám obdiv a uznanie nad neskutočnými a oku ladiacimi dielami.

Autorkou výstavy je Zuzana Almáši Koreňová a spoluautorkami vystavovaných diel sú Veronika Vidholdová, ktorá tu má vystavený akryl na plátne, Jolana Linda Kováčová, ktorá maľuje na hodváb a tvorí pekné kravaty, Ingrid Krajčovičová, prezentujúca  sa  neskutočnými maľovanými paravánmi. Organizátorka Zuzana Almáši Koreňová opäť priniesla netradičné kraslice a šité bábiky, z ktorých je každá iná a ako celok tvoria jeden názov a to Cirkus život a okrem toho aj neskutočné šité sochy.

Toto bol len zlomok toho, čo sa tu dá nájsť. Je toho podstatne viac, len treba prísť a pokochať sa krásou, ktorá tu bude vystavená do 29.11.2013 v pracovných dňoch Po – Pi 8.00 – 16.00 hod.

Ak sa Vám niektoré z týchto diel až natoľko zapáčia, že by ste ich chceli mať doma, tak to vôbec nie je problém, nakoľko diela tu vystavované sú predajné.

Za redakciu po vzhliadnutí výstavy Vám rozhodne všetkým doporučujem navštíviť  túto výstavu, nakoľko z každého výtvoru vyžaruje niečo, čo doslova hreje a vyžaruje energiu a je len málo výstav počas roka, ktoré zanechajú také silné emócie ako práve táto.

Viac fotografií bude po výstave nech neprezrádzame.

Článok foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteri

Podobná téma 

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading