• So. apr 20th, 2024

10. ročník Aerobic maratónu vo Zvolene

Autor IMG_1979

máj 10, 2011 , ,
10.rocnik-aerobic-maratonu-zvolen
Foto: Ján Števonka

V nedeľu, 8.5.2011, sa uskutočnil v hale IX. ZŠ na sídlisku Západ jubilejný 10. ročník športového zápolenia pod názvom Aerobic maratón organizovaný Miriam Pieckovou v spolupráci s mestom Zvolen.

Podujatie, ktorého čistý čas venovaný aeróbnemu cvičeniu trval štyri hodiny a poriadne preveril kondíciu nejednej súťažiacej, cca 40, ktoré boli zaradené podľa vekových kategórií. Žltá – do 25 rokov, zelená do 37 rokov a modrá nad 37 rokov.

Do tela dali zabrať traja prezentéri, ktorí sa striedali po každej hodine a každý z nich precvičil iný štýl, či to už bol dance, power, mix ako aj step aerobic.

Videá, fotografie a všetko ostatné nájdete v pokračovaní článku.

Počas celého podujatia sledovala súťažiace nekompromisná porota a v jej závere vyjadrila ortieľ nad víťazkami v jednotlivých kategóriách, ako aj odovzdala ceny v tombole.

Program Aerobic maratónu

  • 13:00 – 13:45 hod – prezentácia
  • 14:00 – 15:00 hod – Miriam Piecková (dance aerobic)
  • Tanečná škola Zuzana dance
  • 15:00 – 16:00 hod – Peter Balko (power aerobic)
  • Tanečná škola Zuzana dance
  • 16:00 – 17:00 hod – Evka Hozlárová (mix aerobic)
  • 17:00 – 18:00 hod – Miriam Piecková (step aerobic)
  • 18:00 – 18:30 hod – vyhlásenie výsledkov a tombola

V prestávkach maratónu sa predstavili so svojimi tanečnými vystupeniami dievčatá a chlapci z Tanečnej školy Zuzany Niscakovej zo Zvolena, Tancovali skupinové choreografie v rytme rock and rollu a na známe muzikálové melódie. S týmito číslami budu reprezentovat mesto Zvolen a TS Zuzana na celoštátnej súťaži Pohyb bez barier , ktorá sa bude konať v Bratislave dňa  21.mája 2011.  V programe sa takisto predstavili dva najmladšie rock and rollové páry z tej istej tanečnej školy so svojimi súťažnými zostavami. Tých čaká najbližšie medzinárodná súťaž v Jihlave , a to už 14.mája.

Záverom treba povedať, že jubilejné 10. športové podujatie vyšlo organizátorom a všetkým zainteresovaným, čo sa na ňom podieľali na jednotku a treba si popriať, aby sme sa zas takto o rok stretli a zažili tak neopakovateľnú atmosféru.

Video zostrih s celého športového podujatia

Sprievodný program

Rock and roll

Rock and rollové páry

Tanečné vystúpenie – muzikálové melódie

Fotogaleria – sútažiace, výsledky v kategóriách a tombola

Blog, foto a video : Ján Števonka. Gramatická úprava : Lenka Hrobáriková

Podobná téma

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading