• Št. apr 25th, 2024

Tvrdí chlapi si to rozdali v Americkom futbale vo Zvolene

zvolen-patriots-trnava-bulldogs-2
Zvolen Patriots (v červenom) ukázali v zápase vynikajúcu formu. Foto: Ján Števonka

V slnečnú septembrovú nedeľu 18.9.2011 so začiatkom o 14:00 hod. si na umelom trávniku v všešportovom areále zmerali sily tvrdí chlapi v zápase prvej ligy Amerického futbalu (SFL 2011)

Proti sebe sa postavili za domáce mužstvo Zvolen Patriots a z Trnavy prišiel klub Trnava Bulldogs, ktorý doposiaľ ešte nevyhral, len remizoval.

Tréner Patriotov Alan Kosniovský pripravil svojich zverencov na tento zápas dostatočne a aj napriek tomu, že rozhodnutia rozhodcov na oboch stranách neboli vždy korektné, sa nakoniec tešil z víťazstva domáci Zvolen Patriots.

Momentálne poradie je teda nasledovné: 1. Bratislava Monarchs, 2. Zvolen Patriots, 3. Trnava Bulldogs, 4. Nitra Knights.

25.09.2011 čaká našich v Bratislave ťažký súper, no rozhodne nie neporaziteľný a uvidí sa, ako sa hráči na tento duel pripravia.

Videozostrih – Zvolen Patriots (v červenom)

Počas zápasu musela zasahovať aj rýchla zdravotná služba, ktorá je vždy počas zápasov tvrdých chlapov pripravená a dokonca boli po jednom ataku nutné i nosidlá, čo si nakoniec môžete pozrieť aj vo videu.

Fotografie – Zvolen Patriots (v červenom)

Článok, foto a video : Ján Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading