• Pi. apr 19th, 2024

Bratislava Monarchs bol nad sily Zvolen Patriots

zvolen-patriots-bratislava-monarchs-10
Správna obuv je základ úspechu. Foto: Ján Števonka.

V nedeľu 16.10.2011 sa v 5. kole na umelej tráve MFK Zvolen uskutočnil zápas v Americkom futbale SFL 2011 Zvolen PatriotsBratislava Monarchs.

Zápas sa uskutočnil počas chladnejšieho, ale zato slnečného počasia,  s veľkou fanúšikovskou základňou, ktorá v tento deň prišla podporiť nielen majstrov z Bratislavy, ale samozrejme aj náš tím, ktorý koučuje skúsený Alan Kosniovský.

Nehralo sa ani len 10 minút zápasu a už prišla prvá rana v podobe ťažšie zraneného domáceho hráča, ktorý po kontakte v zápale hry ostal ležať na trávniku a následne ho musela odviesť rýchla zdravotná služba na ošetrenie do nemocnice.

Celkový priebeh zápasu sa niesol v réžii Bratislava Monarchs, ktorý ukázal doslova majstrovské umenie v tejto športovej disciplíne.

Počas zápasu bolo vidieť veľa zaujímavých herných situácií, ktoré diváci ocenili,  ale aj napriek tomu lepšie obišli súperi, ktorí napokon vyhrali nad zvolenskými Patriotmi vysoko 0:25.

Ešte v závere týždňa 23.10.2011 čaká Patriotov na domácej tráve zápas proti klubu Nitra Knights. Treba dúfať, že bude pre náš tím víťazný.

Pár zaujímavých momentov zo zápasu si môžete pozrieť na videu,  aj na fotografiách

Video zostrih – (Zvolen Patriots v červenom) doporučujem zapnúť tlačidlo HD na videu

Fotografie

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading