• Pi. apr 19th, 2024

Pod Pustým hradom prehra Patriotov

zvolen-patriots-nitra-gnights-1
Foto: Ján Števonka.

Nedeľné popoludnie 23.10.2011 vo Zvolene patrilo športovým disciplínam. Okrem volejbalu a futbalu bol odohratý zápas v Americkom futbale na umelej tráve vo všešportovom areáli vo Zvolene.

Na umelej tráve si sily si zmerali v poslednom zápase SFL 2011 domáci Zvolen Patriots, ktorý privítal Nitru Knights a v zápase jej nič nedaroval.

Okrem spomínaného zápasu bol pripravený pre fanúšikov nielen zaujímavý sprievodný program, ale mali možnosť vyhrať v tombole večeru s hráčom 33. zvolenského klubu.

V polčase zápasu si mohli zasúťažiť deti nielen v tradičnom výkope, ale aj o najdlhší hod loptou. Nakoľko v tento deň bolo chladné počasie nebola núdza ani o varené víno a kávu. Každý, kto mal záujem, mohol si zakúpiť od mladých slečien aj príručku Amerického futbalu, aby sa dozvedel niečo viac o tomto zaujímavom športe.

Pripúšťam, že aj mne by sa hodila táto príručka (a nepohrdol by som ani tými slečnami), tak len v krátkosti zhrniem, že aj napriek úpornej snahe Patriotov sa im ani v tomto zápase nepodarilo zvíťaziť a prehrali v pomere 22:23.

Video zostrih – Zvolen Patriots v červenom – doporučujem zapnúť tlačidlo HD na videu

 

Sprievodný program

Fotografie – Zvolen Patriots v červenom

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading