• Pi. apr 19th, 2024

Trojkráľový beh v podaní Zvolen Patriots

 

 

zvolen-patriots-beh
Zľava: Ondrej Štubniak, Michal Hanuska, Michal Slašťan, František Wesserle, Tomáš Novák, Michal Rovňan, Miloš Šulaj. Dolná rada zľava: Dominik Gonda, Matej Molčan, Peter Oško, Tomáš Kosa.

Zvolenskí americkí futbalisti sa dnes 6.1.2012 zúčastnili 1. ročníka Trojkráľového behu v rámci ich kondičnej prípravy, ktorá už je v plnom prúde od začiatku novembra.

 

 

Išlo o prvý kvalifikačný pretek na Banskobystrický maratón, kde prvé tri ženy a prví traja muži sa priamo naň kvalifikujú. Trasa bola dlhá 5,1km cez Námestie SNP, mestský park, park pod Pamätníkom SNP a Hornou ulicou. Patrioti sem prišli s cieľom podporiť dobrú vec a riadili sa heslom, nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa.

Na pocity sme sa opýtali iniciátora Tomáša Nováka (predseda klubu Zvolen Patriots): „So svojim výkonom som bol spokojný, boli sme trošku handicapovaní, lebo sme nastúpili na štartovú čiaru v plnej zbroji. Našťastie nám prialo počasie. Teší ma to, že všetci Patrioti dokončili pretek so cťou a verím, že aj týmto sme urobili dobré meno nášmu klubu. Aj touto formou chceme prilákať nových záujemcov o tento nádherný šport, ktorý u nás nie je až tak populárny. Chcem sa poďakovať zúčastneným a organizátorom tohto podujatia.“

Bližšie informácie o tomto preteku spolu s  výsledkovou listinou nájdete na stránke http://www.marathonbb.com.

Video – zdroj TV Hronka

Článok a foto: Zvolen Patriots – Tomáš Novák.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading