• Št. apr 25th, 2024

Vernisáž výstavy Igora Dudu – Letter

Autor IMG_1979

jan 8, 2012 , ,
igor-duda-letter
Igor Duda v červenom. Foto: Ján Števonka.

Vernisáž výstavy obrazov Igora DuduLetter sa uskutočnila v nedeľu 8.1.2012 so začiatkom o 15:00 hod. v severozápadnej bašte zvolenského zámku.

Organizátormi výstavy boli: Zvolenský zámok, Mesto Zvolen,  Rotary Klub ZvolenMinisterstvo kultúry SRGaléria Živa.

V úvode zahrala hudobná skupina REGALE, po nej už sa slova ujal Jozef Klement z Rotary klubu Zvolen, ktorý poprial ľuďom v novom roku všetko najlepšie a následne odovzdal slovo pánovi Očenášovi, aby povedal pár slov o výstave.

Kvôli pracovnej ceste sa nemohol zúčastniť kurátor výstavy docent Jaroslav Uhel a komisárka PaedDr. Slavomíra Očenášová – obidvaja z Univerzity Mateja Bela (UMB) v Banskej Bystrici, pripravenú Epištolu musel prečítať pán Očenáš.

Po prečítaní Epištoly sa slova ujal autor výstavy Igor Duda, ktorý pár slovami predstavil vystavované diela.

Nasledovala kultúrna vložka v podobe hudobnej skupiny a v samotnom závere ešte pár viet o pripravovaných výstavách povedal pán Jozef Klement a týmto bola výstava otvorená.

Medzi slávnostnými hosťami bolo možné vidieť viceprimátorku mesta Zvolen Mgr. Alžbetu Staníkovú ako aj pár členov zo Združenia výtvarných umelcov ZV7.

Výstava, ktorú vrelo odporúčam bude sprístupnená do 27.1.2012 od 10. do 17:00 hod. denne, okrem pondelka a utorka. Lístky je možné zakúpiť na zvolenskom zámku.

V priloženom videu si môžete pozrieť zostrih z tejto vernisáže a dozvedieť sa zároveň od autora čo znázorňuje daná výstava.

Video

Foto

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteru

Podobná téma

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading