• Št. apr 25th, 2024

Fašiangová zábava vo Zvolene – 2. časť.

Autor IMG_1979

feb 10, 2012 ,
fasiangova-zabava-zvolen
Foto: Ján Števonka.

V pokračovaní článku o druhej časti fašiangovej zábavy si rozoberieme sprievodný program, tombolu, tanečné kolá na všetky štýly hudby a v samotnom závere ešte bonusový srdiečkový tanec.

Pred 22. hodinou odspieval jeden pán – bohužiaľ meno sa nejako vytratilo, legendárnu skladbu Miroslava Žbirku Atlantída a ten istý pán neskôr povedal aj pár vtipov na rozveselenie.

Z tanečnej školy Zuzana dance prišli dva páry tanečníkov z tanečného klubu F.R.E.S.H., ktorý patrí pod krídla Zuzana dance. V spoločnom vystúpení sa striedal jeden pár v latino tanci a druhý v akrobatickom rock and rolle.

Hudobnú produkciu mal na starosti až do rána bieleho DJ Terek, ktorý servíroval nielen parketovým levom ale aj menej zručným tanečníkom ľudovky, vážnu hudbu, disco, no proste všetko možné. Nadránom nemohlo chýbať skákanie na rôzne druhy hudby a tí zamilovanejší sa pre zmenu pritúlili v tradičných slaďákoch. Tak či onak, mladý či starý, každý si prišiel na svoje.

Samostatnou kapitolou bolo losovanie tomboly v dvoch kolách, nakoľko cien od štedrých sponzorov bolo 70 plus 4 mimoriadne ceny. Medzi cenami bolo veľa zaujímavých artiklov, alkoholických nápojov všetkého druhu, kníh, rôznych obalov, permanentiek, tašiek, kozmetiky a podobne. Hlavnou cenou v tombole boli údené mäsové výrobky, ktoré sa síce v vykúrenej miestnosti trošku roztopili, ale rozhodne tam toho bolo neúrekom.

V mimoriadnych cenách, ktoré sa losovali na samý záver sa nachádzala cena riaditeľky ZŠ, učiteľská cena, cena upratovačiek a ceny útechy.

Pred polnocou sa ešte raz predstavila Elita, ale tento krát v latino rytmoch

Okolo tretej hodiny rannej sa začal Srdiečkový tanec, v ktorom sa najskôr pánom rozdali papierové srdiečka, na ktorých bolo napísané meno, či už rozprávkovej bytosti, šoubiznisu alebo kultúrneho života a potom sa to isté opakovalo pri ženách.

Po rozdaní všetkých srdiečok a pripnutí si ich na ošatenie došlo k spáreniu jednotlivých párov moderátorom, ktorý čítal jednotlivé mená , ktoré patria k sebe a tak neraz vznikli zaujímavé kombinácie.

Počas tancovania mohli páni svojim novým partnerkám zakúpiť čokoládové srdiečka a podľa počtu srdiečok, ktoré kúpili sa dali odhadnúť prejavené sympatie.

A je tu záver článku o fašiangovom plese, ktorý jednoznačne vyšiel organizátorom na jednotku, veď udržať záujem ľudí , zapájať ich do programu nie je jednoduché. Podarilo sa im to bez problémov počas celého plesu, za čo im rozhodne patrí poďakovanie.

Občerstvenie počas celej zábavy obsahovalo aperitív, hlavné jedlo, zákusok a kapustnicu. Ak sa človek pozrel na cenu vstupenky vo výške 13 EUR určite ocenil, čo dokázali organizátori ponúknuť všetkým prítomným počas celej doby trvania fašiangovej zábavy.

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteru

Podobná téma

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading