• St. apr 24th, 2024

Májový koncert v podaní SCVČ Zvolen

scvc-zv-maj
Foto: Ján Števonka.

Po marcovom Jarnom koncerte SCVČ z Okružnej 131 sa v Starej radnici 16.5.2012 uskutočnil na pódiu na námestí SNP koncert májový. Ako povedal pán poslanec PaedDr. Gálik, venovaný bol všetkým mamám a týmto im ešte raz zablahoželal k ich sviatku.

Celým programom sprevádzala Daniela Edlingerová, ktorá si v tanečnom bloku aj jeden tanec zatancovala a veru bolo to veľmi kvalitné vystúpenie.

V úvode sa predstavili vo folklórnom duchu stavania mája najmenšie deťúrence z MŠ na Malinovského v sprievode pána Gálika na akordeón. Po vydarenom stavaní mája bolo treba ešte dievčence riadne povykrúcať a s touto choreografiou sa predviedli deťúrence pod vedením Kristíny Šupinovej.

Po folklórnom vystúpení  prišli na rad súrodenci Bujálkovci, ktorí zahrali viac skladieb na kejborde a po nich sa už začali pripravovať na pódiu gitarové čísla pod vedením Petra Gábora a jeho žiakov. V ich hudobnom kole zazneli skladby od Iné Kafé, IMT Smile, Red Hot Chili Peppers ako aj Gladiátor.

IMT Smile – Ľudia vobec nie su zlí

Na pódiu vystúpila s deťmi z krúžku francúzštiny Kristína Šupinová, deti zaspievali tradičné francúzske spievanky.

V populárnom speve sa predviedla v skladbe Happy Ending Veronika Pántiková, ktorá ešte zaspievala pár ďalších skladieb.

Na záver programu bolo pripravených až 12 hip-hopových čísel, v jednom z nich si zatancovala aj Daniela Edlingerová. V ostatných choreografiách sa predstavili aj čisto dievčenské ako aj chlapčenské zostavy. Ukázali naozaj obrovský talent, čo sa odrazilo aj v ováciách po každom vystúpení.

Trio little gangsters

Na doplnenie ešte uvediem, že tieto choreografie, ktoré tu boli prezentované boli predstavené pred pár týždňami aj pred odbornou porotou. Dostali vysoké medailové ohodnotenia, čo hovorí úplne za všetko.

Celý program bol vynikajúci, jedine čo kazilo radosť z pôžitku, bol nepríjemný studený vietor, inak to bolo perfektné.

Fotografie

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteru

Podobná téma

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading