• Pi. apr 19th, 2024

Enormná snaha Zvolenčaniek nestačila na ženy z Topoľčian

Autor IMG_1979

dec 2, 2012 ,
zhkm-zvolen-hc-topolcany-2012-hokej-zeny-15
Foto: Ján Števonka.

Prvú decembrovú sobotu prebiehalo zápasmi ďalšie už 13. kolo v 1. lige ženského hokeja, v ktorom sa predstavili na domácom ľade zvolenské ŽHKm a hráčky z Topoľčian.

Po minulotýždňovom zápase v Poprade, ktorý našim ženám vôbec nevyšiel podľa ich predstáv sa v tomto zápase stretli so súperkami hrajúcimi trocha viac na telo a celkovo sa dá povedať, že o zábavu bolo postarané.

Tento zápas bol aj napriek našej prehre dobre odohraný, pár pukov, ktoré prešli za našu brankárku boli nešťastné a aj súperky nehrali až tak, ako by sa očakávalo. V poslednej tretine si aj jedna z rozhodkýň skúsila ako chutí ľad a ako k tomuto incidentu došlo si môžete pozrieť v priloženom videu.

Prvá tretina – začala zaujímavo, žiadne veľké tempo, žiadna hra náročky na telo a bolo vidno, že topoľčianske ženy sa prispôsobili nášmu hernému prejavu. V ôsmej minúte počas nášho oslabenia bolo cinknutie puku o tyčku našej brány zvesťou o tom, že Veronika Čerňanová po asistencii Kataríny Drličkovej nám inkasovali prvý gól 0:1 Do konca tejto tretiny sa už nič mimoriadne neudialo.

Druhá tretina– sa hrala rezkejšie ako tá prvá a niečo po minúte hrania sa dostal popri betónoch našej brankárky Moniky Kvakovej puk od Kataríny Drličkovej, ktorej asistovala Katarína Bernátová 0:2. Netrvalo však dlho a súperky sa opäť nasťahovali pred našu bránu a tentokrát po asistencii Romany Košeckej dala gól do našej siete Monika Vulganová. Zvolenské ženy však odpovedali veľmi rýchlo, súperky nedali pozor na rozohrávku našej brankárky smerom na Petru Časnochovú a v 28. minúte sme znížili stav na 1:3

Tretia tretina – súperky dostali ani nie po 20 sekundách hrania rýchly gól od Jany Tišťanovej, ktorej pomáhali nahrávkami Petra Časnochová a Nina Branická a bolo nielen veselšie, ale aj 2:3. Potom sa však k slovu v dvoch prípadoch dostali už len súperky, v 44. minúte Barbora Búliková na 2:4 a v 59. minúte  Barbora Latečková, ktorá uzavrela zápas na 2:5.

Prehrali naše ženy, ale rozhodne podali dobrý výkon a najbližšie ich čaká zápas s Osami v Spišskej Novej Vsi.

Tabuľka

Video zostrih – ŽHKm Zvolen v bielom

Fotografie

 

A pre vás ostatných, ktorí  máte informácie o akciách a podujatiach, môžeme sa prísť pozrieť na Váš zápas, ale musíte nám dať o tom vedieť na redakčný @ zv-podujatia@live.com

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteru

Podobná téma

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading