• Št. apr 25th, 2024

Čo Pele Snowboard Jib Session 2014 vyhral Erik Harc

Autor IMG_1979

sep 30, 2014 , ,
co-pele-snowboard-jib-session-2014-zvolen-35
Víťazná štvorka podujatia. Foto: ZV-podujatia.

Počas poslednej septembrovej soboty, ktorá charakterovo pripomínala babie leto sa konal na zvolenskom námestí už štvrtý ročník snowboardovej akcie pod názvom Čo Pele Snowboard Jib Session. Podujatie tohto druhu je takým odrazovým mostíkom pred začínajúcou zimnou sezónou.

Podujatie tradične podporili Park Snow Donovaly, Penzión Javorina Donovaly, CK Čekan, Mesto Zvolen, Bansko-Bystrický samosprávny kraj, Jägermeister a veľa iných partnerov.

Na súťaž sa registrovalo celkovo 43 pretekárov,  z ktorých bolo až 5 dievčat a podujatie sa dalo nazvať aj medzinárodné, nakoľko sa na ňom zúčastnili jazdy zo Slovenska, Česka, Poľska, Slovinska, Chorvátska a Rakúska. Zasúťažiť si mohol ktokoľvek,  kto sa na to cítil a mal aspoň kúsok pudu sebazáchovy a to úplne zadarmo.

Podujatie bolo spestrené o mini u rampu, 3 graffiti steny a tento rok sa predstavili aj longboardisti, ktorí súťažili v disciplínách v hippie jumpe a samozrejme nechýbal aj dance contest.

Samotné finále malo trvanie jednu hodinu a počas nej mali 15-ti  fináloví jazdci čas ukázať svoje maximum z maxima. Po finále sa odobrala porota poradiť a po pár minútach sa už na zjazdovke vyhlasovali tieto mená víťazov.

Poradie

Chalani

  1. Erik Harc (Slovinsko)
  2. Dávid Čonka (Česko)
  3. Piotr Tokarcyzk (Poľsko)

Dievčatá

  1. Dominika „Jenny“ Králiková

Sprievodné akcie

  • Katarína Malenčíková – dance contest
  • Adam Zvada – dance contest
  • hippie jump vyhral Braňo Moravčík.

Po vyhlásení výsledkov zábava ešte neskončila, na dráhe sa konala hudobná produkcia formácie Krok Speť, ktorá ešte pozabávala ľudí a na záver sa vo zvolenskom Ministry konala afterparty.

Fotografie

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteri

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading