• St. apr 24th, 2024

Komorné divadlo Mieroslava Pinku slávnostne otvorilo novú sezónu

Autor IMG_1979

okt 15, 2014 , , ,
komorne-divadlo-mieroslava-pinku-zvolen-5
Foto: ZV-podujatia

V piatkový podvečer 10.10.2014 sa konala v priestoroch Komorného divadla Jána Mieroslava Pinku menšia slávnosť v rámci otvorenia novej divadelnej sezóny 2014/15.

Na tomto slávnostnom otvorení sa zúčastnilo hneď niekoľko vzácnych hostí, ktorých v úvode predstavila zakladateľka komplexu škôl PinkHarmony PaedDr. Ingrid Pinková, ArtD. Medzi pozvanými hosťami bol Ing. Miroslav Kusein, Mgr Juraj Družbacký, Matej Snopko a samozrejme doc. Eva Cáhová, ArtD a veľa ďalších.

Gro celého programu tvorili vystúpenia žiakov a študentov Súkromného konzervatória PHA ako aj umeleckej školy PHA s pedagogickým vedením. Program vynikal pestrou paletou, či už sa jednalo o hudobné vystúpenia, spevácke, pantomimické a medzi jednotlivými vystúpeniami rozosmiali publikum vtipnými skečmi mímovia, ktorý odnášali  veci na pódium.

Po vyše hodinovom programe sa konala na vrchnom poschodí slávnostná recepcia, plná fantastického občerstvenia. K uvoľneniu nálady,  priateľským rozhovorom a zlepšeniu chuti do jedla prispela fajnová muzika.

Tak toto bol len štart toho, čo bude nasledovať už v najbližšom čase a už teraz môžem prezradiť, že sa máte na čo tešiť a už onedlho Vám prinesieme ďalšie informácie.

Fotografie

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteri

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading