• Št. apr 25th, 2024

Flying Foxes predviedol vo Zvolene strelecký uragán

bk-zvolen-flying-foxes-SVS-post-3
Foto: ZV-podujatia

Pod deravými košmi sa konal v sobotný novembrový večer 22.11.2014 zápas v 1. lige žien ASWBL a tentokrát sem do Zvolena prišiel tím, ktorý v tejto sezóne ešte nenašiel premožiteľa.

V hale IX ZŠ na sídlisku Západ si to rozdali BK ZŠ Zvolen a dievčatá z klubu Flying Foxes SVS Post.

V neľahkom zápase, v ktorom jednoznačne udávali tempo a všetko ostatné práve súperky mal aj náš klub, respektíve tréner Gajdoš troška okresanú zostavu,  v ktorej opäť chýbali hráčky, ktoré by aspoň troška pribrzdili súperky v ich fantastickej hre.

Tak či onak,  hralo sa s tým, čo bolo dostupné. Výsledok 33:115 je síce vysoký, ale pri zápase s tak kvalitným tímom je ten výsledok úplne v pohode a naše baby ukázali, že za nepriaznivého stavu treba dohrať zápas statočne.

V prvej štvrtine to Rakúšanky zobrali riadne od podlahy a naše baby akoby sa ich zľakli a nevedeli nájsť na ich hru dostatočnú odpoveď 4:27.

Druhá štvrtina bola v znamení parádneho basketbalu, bolo vidno, že súperky sú zohrané a hrajú ako stroje, keď hodia na kôš, tak to aj tam padne s presnosťou na milimeter 18:52.

Po prestávke už bolo vidieť, že naše baby nestíhajú a súperky si nechali ešte dostatok sily do ďalšieho dejstva. Za stavu 22:80 sa zranila naša Konôpková a tréner Gajdoš si bral oddychový čas. Predposledná štvrtina skončila už vysoko 23:91

Posledná tretina bola už len na dohranie zápasu, ale tak či onak,  proti dobrému tímu sa ťažko čokoľvek dá spraviť a tak po záverečnom hvizde bol stav 33:115

Ako zvyčajne, tak aj dnes Vám prinášame pár fotografií a video.

Video – BK ZŠ Zvolen v bielom

Fotografie

Článok foto a video: Ján Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading