• Pi. apr 19th, 2024

Petržalčanky boli úspešnejšie pod Pustým hradom

zhkm-zvolen-hc-petrzalka-bratislava-16
Aj o takéto momenty nebola počas zápasu núdza. Foto: ZV-podujatia

V sobotu 29.11.2014 sa konal na Zimnom štadióne ďalší zo zápasov 1. ženskej hokejovej ligy, konkrétne 11. kola, v ktorom si hokejky prekrížili domáce hráčky  ŽHKm Zvolen a ako súperky im pod Pustý hrad prišli dievčatá HC Petržalka 2010 Bratislava.

Zápas si síce nenechala ujsť len hŕstka skalných fanúšikov, ale rozhodne sa bolo na čo dívať  a hlavne v poslednej tretine, kedy si asi Petržalčanky povedali, že už sa nič nemôže stať. Opak bol však pravdou.

Do inkriminovaných chvíľ poslednej tretiny inkasovali naše až 5 pukov, ale aj napriek nepriaznivému stavu 0:5 sa nevzdali a poriadne zatlačili na súperky. V 55. minúte počas presilovej hry znížila Mariana Janicová stav zápasu na 1:5.

Tento impulz ešte viac náš tím naštartoval a už o 3 minúty tentokrát Ivana Ivanová pridala ďalší gól. Do konca zápasu však ostávali už len 2 minúty a to sa už veľa nedalo zachrániť.

Po záverečnej siréne bol stav na tabuli 2:5.

Najbližšie bude možné vidieť naše baby už túto sobotu, kedy opäť doma privítajú fantasticky hrajúce dievčatá zo Spišskej Novej Vsi

Ako zvyčajne prinášame videozostrih zápasu a pár fotografií a nezabúdajte, stretneme sa už túto sobotu o 19:30 na zimáku.

Video

Fotografie

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteri

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading