• Št. apr 25th, 2024

Osamelé vtáča Eriky Jarkovskej sa krstilo v knižnici

Autor IMG_1979

jún 20, 2015 , ,
jarkovska-osamele-vtaca-5
Pierka použité na krst knihy. Foto: ZV-podujatoa

Moje lono horelo túžbou pri pohľade na jeho zmyselné telo …

Nie, nebojte sa,  nezačali sme písať erotické poviedky z ulíc mesta Zvolen, ale zúčastnili sme sa na jednom krste novej knihy, respektíve románu regionálnej autorky Eriky Jarkovskej pod názvom Osamelé vtáča.

Pred nedávnom sme písali o krste knihy Mŕtvi nemôžu milovať rovnomennej autorky a už vtedy sa dalo vytušiť, že už onedlho príde ďalšia kniha.

A práve streda 17.6.2015 bola dňom, kedy sa v Krajskej knižnici Ľudovíta Štúra konala prezentácia a krst knihy Osamelé vtáča. Samotný dej románu sa odohráva v súčasnosti a autorka sa v ňom opäť vracia k svojej obľúbenej „indiánskej“ téme, tentoraz však prostredníctvom tajomného odkazu mŕtvej domorodkyne.

Pred samotným krstom sa čítali úryvky z knihy a boli také horúce, že v knižnici zavládla tajomná atmosféra. Tento román sa na záver krstil netradične pierkami a ešte boli pridané aj pštrosie perá.

Nebudem viac prezrádzať, ale rozhodne doporučujem túto knihu, nakoľko už ju mám prečítanú a veru  musím uznať, že je to lepšie ako čokoľvek iné od samotnej autorky a každý, kto po nej siahne bude spokojný.

Fotografie

Článok a foto: Ján Števonka

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading