• Št. apr 25th, 2024

Prípravný zápas vyšiel našim extraligistkám bravúrne

ukf-nitra
Foto: TJ Slávia TU Zvolen

Pred nedávnom sme priniesli informáciu z tlačovej besedy o prípravách na nadchádzajúcu sezónu teraz už extraligistiek TJ Slávia tu Zvolen.

Vtedy sa dalo dozvedieť, že pred prvým zápasom v sezóne, ktorý bude 26.9.2015 odohrajú naše ženy nejaký ten prípravný zápas.

Prípravný zápas sa konal 1.9.2015 so začiatkom o 17-tej hodine v hale TU a naše ženy privítali na svojej palubovke hráčky z UKF Nitra.

V neľahkom zápase, v ktorom  sa doslova išlo v setoch bod po bode sa lepšie v koncovkách setov darilo našim ženám, postupne dotiahli zápas na stav 2:0. V treťom sete našim babám aj kvôli úbytku  síl ušla koncovka a po stave 2:1 sa hral ešte posledný set,  v ktorom sa po poprehadzaní zostavy  podarilo našim dievčatám  zaknihovať víťazstvo 3:1.

Na záver tohto prípravného zápasu sa hral ešte dodatkový set, do ktorého náš tréner poslal mladé aj kadetské nádeje.  Nepodarilo sa im síce tento set vyhrať,  ale ukázalo sa, že kvality a potenciál  do budúcna tu je.

Môžem len konštatovať,  že na začiatok to vôbec nie je zlé a  už teraz sa teším na prvé extraligové zápasy, ktorých rozpis nájdete v tomto článku (začiatok zápasu bude upresnený) a zároveň Vás všetkých pozývam povzbudzovať na všetky domáce zápasy.

Zostava TJ Slávia TU Zvolen:

  • Tužinská(C), Osvaldová, Sásiková, Boháčiková, Hlaváčová, Poláčiková ( Danková, Hešková, Fryčová, Hríbiková ) libero Trnavská, Moravčíková

Zvolen – UKF Nitra 3:1 (20, 12, -22, 21), dodatkový set 0:1 (-20)

Rozhodovali: Vaško, Fiľo

Článok: Ján Števonka. Foto: Slávia TU Zvolen

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading