• St. apr 24th, 2024

PinkHarmony oslávilo svoje 10. výročie parádnym galakoncertom

Autor IMG_1979

máj 12, 2016 ,
galakoncert-pinkharmony-14
Jedna veľká rodina pokope. Foto: Neznámy autor. 

Oslava ako sa patrí, páni v oblekoch, dámy v krásnych šatách a všade panovala len tá najlepšia nálada.

10 rokov je dosť dlhý čas a možno niekomu uplynie ako voda, tak či onak, keď ten čas príde, je vhodné patrične ho aj osláviť.

A práve takéto jubileum oslavovalo Galakoncertom založenie komplexu škôl športu a umenia PinkHarmony. Preto škôl, lebo je ich celkovo štyri: Športové gymnázium, Stredná umelecká škola scénického výtvarníctva, Konzervatórium a ZUŠ-ka.

Koncert sa konal v piatok 6.5.2016 v priestoroch DJGT Zvolen, kde pri vchode privítali všetkých prítomných pekne tradične chlebom a soľou.

Po 18-tej začal samotný Galakoncert, ktorý moderoval Bc. Marek Rozkoš a režisérom a zároveň scenáristom bol Richard Sanitra.

Vo vyše hodinovom programe sa na pódiu striedalo jedno vystúpenie za druhým a okrem toho gratulovali samotnej zriaďovateľke PaedDR. Ingrid Pinkovej, ArtD. vzácni hostia, medzi ktorými nechýbal poslanec BBSK Juraj Družbacký, ktorý si aj trošku zavtipkoval.

Okrem gratulácií a pekného slova na pódiu za zmienku stoja také mená, ako operná diva Ľubica Rybárska, klavírny pedagóg Robert Pechanec, Daniel Buranovský, Jana Fiľová. To bola len hlavná časť z plejády, ktorá vystúpila na pódiu a predviedla um a talent.

Rozhodne netreba zabúdať na samotných študentov, ktorých fantastické hudobné, tanečné a ďalšie čísla viac než spríjemnili tento slávnostný podvečer, plný umeleckého zážitku a prianí do ďalších dlhých rokov života komplexu škôl športu a umenia PinkHarmony.

Fotografie

Článok: J. Števonka. Foto: Neznámy autor

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading