• St. apr 24th, 2024

Lanice boli svedkom veľkej psej halloweenskej hry

Autor IMG_1979

nov 6, 2016 , ,
psia-halloweenska-hra
Spoločná fotografia na záver podujatia. Foto: ZV-podujatia

Hlavné bolo nebáť sa, zapamätať si dej a postavy v príbehu a vedieť zodpovedať nielen na otázky, ale aj zvládnuť náročné úlohy a samozrejme prísť do cieľa živý a zdravý a niečo zaujímavé aj vyhrať.

Nuž nielen o tomto, ale podstatne viac sa dalo zažiť na už tradičnom tuším 4. ročníku podujatia, ktoré opäť zorganizovalo OZ Psíčkari-ZV a tentokrát malo príznačný názov Psia halloweenska hra.

Tak ako už z názvu vyplýva, podujatie bolo určené nielen pre psíčkarov, ale bolo potrebné mať so sebou štvornohého miláčika a mať obaja oblečené nejaké tie háby (rozumej kostým) na sebe.

Tentokrát však toto podujatie bolo , v tento čas dušičkový, podaný tak trošku v opačnom garde a to hravou formou.

V úvode Vám jeden s členov združenia prečítal krátku rozprávku, pri ktorej bolo treba dávať pozor na každé slovo v dejovej línii. Toto bolo to podstatné, lebo na ďalších stanovištiach, ktoré sa nachádzali po ceste chodníkom v Mestskom parku Lanice ste museli zodpovedať na otázky, alebo splniť úlohy, ktoré priamo súviseli s príbehom a práve ten príbeh Vám pomohol k jednoduchšiemu splneniu úloh.

Za každú splnenú úlohu ste dostali tombolový lístok a v cieli sa následne na záver podujatia losovala tombola o vecné ceny nielen pre štvornohých miláčikov.

Na záver asi len toľko, že aj napriek menšej účasti (paradoxne prišlo viac cezpoľných) bola až do samotného záveru podujatia fantastická atmosféra a na samotný záver sa toto všetko zvečnilo jednou spoločnou fotografiou.

Fotografie

Článok a foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading