• Št. apr 25th, 2024

OC OKO zažilo druhú narodeninovú oslavu

Autor IMG_1979

nov 10, 2016 ,
stanikova-dvorska
Narodeninovú tortu rozkrájala Alžbeta Staníková pri ktorej asistovala Lucia Dvorská. Foto: ZV-podujatia.

V druhú novembrovú stredu, 9.11.2016, sa v priestore OC OKO na Zvolenskom sídlisku Západ konala jedna menšia narodeninová oslava.

Je to už dva roky, čo páni Chuck Hirt a vtedajší primátor mesta Zvolen Ing. Miroslav Kusein, prestrihli  pásku na novootvorenom Zvolenskom centre. Nakoľko od 21.10. 2014 ubehlo množstvo času, bolo potrebné sa opäť stretnúť. Cieľom nebolo iba bilancovanie predchádzajúcich rokov, ale predovšetkým predstavenie a diskusia o nových nápadoch, myšlienkach, utuženie priateľstiev a nadviazanie nových kontaktov.

Tejto oslavy sa zúčastnilo množstvo ľudí nielen zo spoločenského a kultúrneho diania v meste Zvolen. Pani primátorka Zvolena Ing. Lenka Balkovičová sa ospravedlnila kvôli pracovnému vyťaženiu a na túto udalosť vyslala svoju pravú ruku, Jaroslava Stehlíka.

Úvodného slova sa krátko po 17-tej hodine zhostila koordinátorka OC OKO Sanja Nikolov. Hovorila nielen o množstve podujatí, ktoré sa tu za obdobie dvoch rokov konalo, ale aj o veľkom počte ľudí, ktorí sa tu za ten čas vystriedali. Sanju patrične doplnil aj výkonný riaditeľ Maroš Chmelík a projektový manažér CKO (Centrum Komunitného Organizovania) a doplnil aj množstvo iných vecí.

Víceprimátor Stehlík nešetril chválami nad všetkými zoragnizovanými akciami a pripomenul, že toto centrum môže byť vzorom pre ostatné organizácie. V rámci úvodného programu a v podobnej rétorike ako víceprimátor, pokračovala aj poslankyňa MsZ vo Zvolene pani Staníková.

Po tejto oficiálnej časti sa rozkrájala torta a rozpätaná družná debata trvala až do večerných hodín. Ako to na správnej oslave chodí, k dispozícií bolo aj niečo pod zub, alko i nealkoholické nápoje, komu čo hrdlo ráčilo.

Fotografie

Článok a foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading