• Pi. apr 19th, 2024

Žiačky BK Zvolen potrápili Košičanky, no nezvíťazili

bk-zvolen_young-angels-kosice-102
Uvodný rozskok zápasu. Foto: ZV-podujatia

Svoj prvý domáci basketbalový zápas roku 2017 po sobote 21.1.2017 majú za sebou aj zvolenské staršie žiačky dievčenského klubu BK ZŠ Zvolen.

Na palubovke športovej haly na zvolenskom sídlisku Západ odohrali zápas proti Young Angels 2003 Košice. Tabuľkovo mali mierne navrch Košičanky, ale ten, kto chodieva na zápasy žiačok dobre vie, že naše baby bojujú do poslednej minúty zápasu, dokážu neraz prekvapiť aj kvalitnejšieho súpera a ani tentokrát tomu nebolo inak, ale …

Zverenkyne našej trénerky Andrey Orlovej dali do zápasu maximum, po prvej štvrtine vyhrávali 26:19 a zdalo sa, že všetko je na správnej ceste.

V druhej štvrtine však po taktických radách trénera Young Angels sa protihráčky pozbierali, viac než slušne na nás zatlačili a pred prestávkou bolo 35:40.

Po prestávke nabral zápas grády a na palubovke sa hral fantastický duel, bojovalo sa o každú loptu a koše padali na oboch stranách. Výsledkom bolo to, že pred posledným dejstvom svietilo na tabuli 52:52.

O víťazovi zápasu sa rozhodlo v poslednom dejstve, kedy si nechali košické rovesníčky viac energie do posledných bojov a zápas napokon vyhrali 59:66.

Nech sa páči pár fotografií a ešte na záver pozvánka na piatok 27.1.2017. O 16-tej začne nedeľný odložený zápas proti Young Angels 2002 Košice. Neváhajte a príďte tento piatok povzbudiť naše žiačky v dozaista náročnom zápase, veď Košičanky sú na druhom mieste v tabuľke.

Fotografie

Článok a foto: J. Števonka

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading