• Št. apr 25th, 2024

Na prvého mája bola na námestí poriadna retro zábava

Autor IMG_1979

máj 3, 2017
Keď retro program tak aj retro oblečenie. Foto: ZV-podujatia.

Poriadna muzika a veľa talentu, súťaž v pití piva, bryndzové koštovky, samozrejme ako inak- teplé párky, niečo aj na pobavenie detí a k záveru aj na druhú stranu námestia prišli motoveteráni.

Už po tretí raz Zvolenské kultúrne centrum spolu s ďalšími partnermi pripravilo pre všetkých, ktorí si našli čas a prišli opäť poriadne Prvomájové podujatie pre širokú verejnosť.

O hudobnú zábavu sa tu počas celého trvania akcie postaralo Hudobno – tanečné štúdio s hudobno-tanečným retro programom pod názvom Jaj, Zuzka, Zuzička. Tu na pódiu sa striedali a navzájom aj dopĺňali Sweet Little Chicks, Zvolenský Bigband a samozrejme žiaci Hudobno-tanečného štúdia.

Po 11-tej odštartovala aj súťaž v pití piva na čas a opäť sa tu zišlo veľa borcov, ale len jeden mohol zvíťaziť. Napokon na pódiu odovzdal víceprimátor mesta Zvolen Jaroslav Stehlík cenu dosiaľ neporazenému súťažiacemu, ktorý už 3 krát po sebe vyhral a tentokrát bol jeho čas neskutočných 6 sekúnd.

Okrem tohto v tejto časti námestia si bolo možné kúpiť za dobrovoľné 1 € párky, okoštovať nátierky od čiperných dám, ktoré vedeli podebatovať na hocijakú tému a opodiaľ si prišli nielen deti na svoje pri cukrovej vate, balónoch, atď…

Pred záverom hlavného podujatia na pódiu sa postupne začala zapĺňať časť námestia pri mestských toaletách motoveteránmi a samozrejme bolo tu k videniu aj veľa motoriek.

Takto nejako to bolo v rámci programu a v obrazovej forme si to môžete pozrieť vo fotogalérii.

Článok a foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading