• Št. apr 25th, 2024

Vydarený stolnotenisový turnaj

Autor IMG_1979

jún 17, 2017
Foto: ZV-podujatia.

V rámci “DŇA SÍDLISKA” dňa 10.6.2017 na Zvolenskom sídlisku Západ sa v telocvični ZŠ Námestie mládeže uskutočnil kvalitne obsadený stolnotenisový turnaj v štyroch kategóriách. Systém súťaže sa rôznil podľa kategórií. Žiaci hrali vyraďovacím spôsobom na dva víťazné sety, v kategórii dospelých sa hralo v skupinách systémom každý s každým a víťazi skupín zohrali zápasy o poradie, v kategórii „OPEN“ odohrali stretnutia KO systémom a veteráni bojovali každý s každým. Turnaj zabezpečoval a riadil Miloš Masarik. Turnaj obsadením hráčmi rôznych úrovní, od amatérov až k hráčom stolnotenisových súťaží priniesol oproti minulému roku väčšiu vyrovnanosť, hrali sa zápasy na vynikajúcej úrovni, bolo sa na čo pozerať.

Celkovo sa turnaji odohralo na šiestich novučičkých stoloch až 59 stretnutí za. K plynulému priebehu turnaja prispeli od rozhodcovského stolíka Katarína Václavíková a Michal Wágner.

V kategórii žiakov štartovali chlapci základných škôl, bez jediného zaváhania zvíťazil Kristián Jarábek. V kategórii dospelých i Open dominoval bez jedinej prehry Patrik Bayer. Medzi veteránmi si prvenstvo vybojoval Jozef Chylo. Zahrali si i ženy v neoficiálnej súťaži a zvíťazila Natália Tóthová, ktorá si vybojovala i cenu fair play.

Výsledky:

Žiaci:

  1. Kristián Jarábek
  2. Tomáš Mokoš
  3. Matúš Ondrejka

Dospelí:

  1. Patrik Bayer
  2. Roman Dianiška
  3. Martin Ambróz

Open:

  1. Patrik Bayer
  2. Rudolf Mochnacký
  3. Marián Valent

Veteráni:

  1. Jozef Chylo
  2. Rudolf Mochnacký
  3. Pavel Halama

Cena fair-play: Natália Tóthová

Fotografie

Článok: Miloš Masarik. Foto: ZV-podujatia.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading