• St. apr 24th, 2024

V Pardubiciach tentoraz bronzové

Autor IMG_1979

jún 29, 2017

25.6. 2017 sa naše dievčatá vybrali na ďalší hokejbalový turnaj v rámci “Východočeského přeboru žen”, ktorý sa konal v Pardubiciach.

Aj napriek oslabenej zostave si dievčatá verili. Prvý zápas odohrali Zvolenčanky proti domácim hokejbalistkám. V stupňujúcom sa teple sa baby rozbiehali pomalšie, čoho dôsledkom boli dva inkasované góly.

Sila kolektívu a väčšia chuť po víťazstve na strane stredoslovenského tímu však znamenala otočenie výsledku na 3:2. Slovenské derby proti Skalici vyšlo lepšie Záhoráčkam, ktorým sa podarilo skórovať až štyrikrát.

Bryndziarkám sa aj napriek množstvo šancí podarilo prekonať výborne chytajúcu skalickú brankárku iba raz. Následný duel proti Autosklu Pardubice bol nesmierne vyrovnaný, no viac z hry mali naše dievčatá. Zápas sa však skončil remízou 1:1. Posledný duel základnej skupiny odohrali zvolenčanky proti Letohradu, pričom boli favoritom. Svoju rolu potvrdili a v pohodovom tempe zvíťazili 5:1. V záverečnom zápase o bronz si naše dievčatá skrížili hokejky s Autosklom Pardubice.

Vyčerpávajúce teplo dalo zabrať všetkým zúčastneným, gól aj napriek obrovským šanciam nepadol. Nerozhodlo sa ani v predĺžení a tak prišli na rad samostatné nájazdy, ktoré v tretej sérií krásnym gólom pod brvno rozhodla Ivanová. Po zisku bronzovej priečky tak Zvolenčanky zostali v hre o celkové prventvo.

Zostava a góly Zvolena: Janicová – Trenčanová (3), Orolínová (1), Hrčková (2), Gáliková (2), Ivanová (2), Tišťanová, Bariaková (1), Lamperová

Článok a foto: Andrea Orolínová

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading