• St. apr 24th, 2024

Hokejová promo akcia HKM prilákala húfy zvedavcov do Európy

Angels cheerleaders. Foto: ZV-podujatia

Pred piatkovým domácim derby zápasom s Detvou sa v utorok 12.9.2017 konalo vo zvolenskej Európe podujatie, počas ktorého sa skloňovalo slovo hokej a hlavne HKM Zvolen vo všetkých pádoch.

,,Stretni svoju hokejovú hviezdu” – tak sa volala akcia, ktorá odštartovala pred 17-tou, ale pár minút predtým už malí šarvanci hokejkou loptičku do bránky strieľali.

O pár minút už moderátor Mário Bon rozprúdil zábavu. Netreba však zabudnúť na viac než sympatické dievčatá Angels cheerleaders, ktoré tu nielen na pódiu sa pekne vyzvŕtali, ale aj pomedzi divákov zašli a tombolové lístky predávali

Moderátor pekne po jednom predstavil jednotlivých hráčov novej sezóny, nielen tých tradičných a nových, ale aj realizačný tím, ktorý sa stará o to, aby všetko klapalo ako má.

Samozrejme, neostalo len pri tom. Pomedzi jednotlivé časti si zasúťažili nielen deti, ale aj dospelejší v streľbe na bránu a ako to zvyčajne býva, k záveru sa konala veľká autogramiáda.

Na záver sa losovala tombola o hlavnú cenu 200€ na nákup v tomto obchodnom dome a rozdávali sa lístky na najbližší zápas.

Nuž, bola to veru dobrá akcia, ktorá prilákala ľudí a neboli to len fanúšikovia HKM a treba dúfať, že sa v piatok spoločne všetci v takomto a ešte väčšom počte na tom derby zápase spoločne stretneme.

Fotografie

 

Článok a foto: J. Števonka.


dievčatá Angels cheerleaders.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading