• St. apr 24th, 2024

Red Bull Tour Bus rapový náklad na svojej streche udržal!

Autor IMG_1979

okt 7, 2017
Foto: Red Bull Media House

TS: Red Bull Tour Bus Strapo Tour 2017 už má za sebou aj svoju predposlednú zastávku. V tretí deň tour zaparkoval dvanásť tonový pojazdný stage vo Zvolene. Parádny hudobný náklad z Česka a Slovenska priniesol na Námestie SNP neskutočnú energiu.

Víťazom online hlasovania sa s veľkým náskokom aj vo Zvolene stal mladý Bratislavčan Gleb. Ten ako prvý otvoril rapovú šou na Karose a ešte aj dlho po zlezení z pódia ostal v obklopení svojich fanúšikov. Kto nemá spoločnú fotku či podpísaný album, ako keby na koncerte ani nebol! Po ňom už na strechu nastúpili pražské legendy PSH v zložení Vladimir 518, Orion a DJ Mike Trafik. Zvolenské publikum zahriali a pripravili na headlinera večera Strapa! Toho počas celej tour na pódiu podporuje DJ Spinhandz a kapela General Foxx a toto spojenie im funguje fantasticky: „Každým koncertom sme zohranejší ako kapela a koncerty ma veľmi bavia! Atmosféra je zakaždým super, publikum vo Zvolene bola paráda. Šlape to stále viac a viac.“

Red Bull Tour Bus opúšťa stred Slovenska a ide sa do finále! Poslednou zastávkou je Trnava. Toto by ste si nemali nechať ujsť! Podobná kombinácia veľkých mien a hudobných fúzií na streche legendárnej Karosy sa už opakovať nebude.

  • 7.10. 2017 Trnava, Trojičné námestie

Pre viac informácií a fotiek sledujte web redbull.sk/tourbus.

Fotografie –  Red Bull Media House

TS: Monika Viňanská.  Fotografie: Red Bull Media House

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading