• Št. apr 25th, 2024

Opäť budeme bubnovať

Autor IMG_1979

nov 2, 2017
Vľavo – Miro Randuška. Foto: ZV-podujatia

TS: V pondelok 20.11.2017 budeme vo Zvolene opäť bubnovať za práva detí. Pridajte sa k nám!

Aj tento rok sa bude pri príležitosti Európskeho dňa ochrany detí pred sexuálnym vykorisťovaním a sexuálnym zneužívaním, Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí a Svetového dňa detí vyhláseného organizáciou UNICEF konať už 4. ročník Bubnovačky „Aby bolo deti lepšie počuť.“ „Bubnovačka“ bude v rovnakom čase prebiehať v mestách a obciach na celom Slovensku. Zapojiť sa môžete akoukoľvek formou – bubnovaním v laviciach, na chodbe, na dvore, hokejkami na ľade, dupotaním na ihrisku… Organizátori zároveň pozývajú na spoločnú „Bubnovačku“ pod holým nebom v priestore tzv. „obývačky“ pri Farskom kostole sv. Alžbety ktorá štartuje o 10.00 hod. a potrvá polhodinu. Hudobné nástroje prinesie a rytmom nás bude viesť Mekky Miro Randuška.

Spoločne budeme bubnovať, čo nám budú „ruky a nohy stačiť“, a ukážeme všetkým, že deti a ich hlas sú pre nás dôležité! V prípade akýchkoľvek otázok sme vám k dispozícii na eva.tetakova@navrat.sk, alebo t. č. 0907 518 180. Sme pripravení odpovedať, prípadne poradiť, pomôcť.

Počas minulých ročníkov bubnovalo spolu viac ako 8 000 detí a dospelých. Minulý rok to bolo 4 112 detí a 412 dospelých v 36 obciach na celom Slovensku (aj vo Zvolene okolo 250 detí).

TS: Eva Teťáková Návrat, o. z. – Centrum Návrat Banská Bystrica. Foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading