• Pi. apr 19th, 2024

MVK Zvolen zlomil COP Trenčín až v tajbrejku

Autor IMG_1979

jan 21, 2018 ,
MVK Zvolen a COP Trenčín. Foto: ZV-podujatia.

V sobotu 20.1.2018 sa v športovej hale na zvolenskom sídlisku Západ hral okrem basketbalového zápasu starších žiačok aj zápas ďalšieho kola v extralige mužov.

Tu na palubovke telocvične základnej školy sa stretli v 5. kole 2. časti, skupina o 5.-9. miesto volejbalovej extraligy dvaja tabuľkoví susedia MVK Zvolen a COP Trenčín.

Už teraz sa dá povedať, že to bol pre náš MVK ďalší víťazný zápas, ale to víťazstvo sa nerodilo ľahko.

Počas úvodného setu, ktorý bol už tradične v našom podaní sme si držali pár bodov náskok a k záveru setu sa síce dotiahol súper, ale nestačilo to 25:22 (1:0).

V druhom nastal obrat a v podstate bolo možné vidieť to isté čo v prvom, ale v opačnom garde 22:25 (1:1).

Tretí set bol podstatne viac ostrejší a diváci boli svedkami fantastického volejbalu. Išlo sa bod po bode, raz jeden a potom zas druhý a zastavilo sa to pri čísle 26:24 (2:1)

V štvrtom razantne zabrali Trenčania a bolo vidieť, že v tomto zápase nepovedali posledné slovo a doslova heroickým výkonom vyhrali set 18:25 (2:2) a vynútili si tajbrejk.

V poslednom tajbrejkovom sete sa diala klasická doťahovačka bod po bode a aj zásluhou povzbudzovania domácej fanúšikovskej základne sa podarilo nášmu MVK dotiahnuť tento set do zdarného konca a vyjsť z tohto zápasu ako víťaz (3:2).

Tabuľka

Nech sa páči pár fotografií

Článok a foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading