• Št. apr 25th, 2024

Jesenná Zóna bez peňazí predčila očakávania

Autor IMG_1979

sep 24, 2018 ,
Aj kreatívne pomôcky na fotenie sa tu dali nájsť. Foto: IMG_1979

Veľa ľudí, veľmi veľa vecí, viac než super nálada a ešte podstatne viac toho bolo možné nielen vidieť, ale aj zažiť v nedeľu 23.9.2018 počas podujatia Zóna bez peňazí.

OC OKO na Zvolenskom sídlisku Západ opäť prepožičalo na štyri hodiny svoje priestory na v poradí už siedme podujatie tohto druhu.

Všetky prinesené veci tu triedili dobrovoľníci, ktorých tu bolo počas celej akcie hneď niekoľko a panovala tu viac než skvelá nálada a dalo sa tu nájsť doslova všetko od výmyslu sveta, ale najviac bolo rôzneho ošatenia.

Ľudia nosili hlavne oblečenie, či už tričká, nohavice, vetrovky, svetre atď, ale aj medzi elektro vecami sa našlo veľa zaujímavého. Ak by niekto predpokladal, že sa tu nebude nájsť nič poriadneho bol na veľkom omyle, veď odrážadlá, mixér, žehličky boli veci, ktoré sa tu dali nájsť.

Možno si niekto teraz kladie otázku, ako sa naloží s vecami, ktorých  tu ešte veľa ostalo. Nuž, je to úplne jednoduché, aspoň čo sa týka ošatenia. To poputovalo do komunitného centra na Balkán, kde poslúži tým, ktorým iste urobí veľkú radosť a príde im vhod v tomto chladnom období.

Viac hádam netreba písať a skôr sa môžete presvedčiť o faktoch na fotografiách v galérii.

Fotografie – Zóná bez peňazí 2018 

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading