• Pi. apr 19th, 2024

Zvolen zažil druhé Vianoce

Autor IMG_1979

jan 9, 2019
Jeden pán dokonca doniesol aj trofej medzinárodného cvičenia TOBRUQ LEGACY 2016, zameraného na zladenie interoperability systémov protivzdušnej obrany členských krajín Aliancie. Foto: IMG_1979

Počas dvoch dní v dvoch rôznych rokoch sa konali pri verejnom klzisku na zvolenskom námestí viac než štedré Druhé Vianoce.

Poviete si, čo je to za hlúposť, ale veru bolo to tak a v oboch prípadoch zožali poriadny úspech.

Organizačne toto podujatie Druhé Vianoce pripravili Slovenský šport, Mesto Zvolen, Divadlo Maska,  HKM Zvolen a Peter Chovan – FUN 4 Event a vo svojej podstate sa jednalo o kvázi charitatívne podujatie. Jeho nultý ročník sa konal ešte minulý rok na Štefana 26.12.2018 a druhé kolo v novom roku 2019 a to rovno na Troch kráľov.

Ak sa povie Zóna bez peňazí, tak Vám už rozhodne je viac než jasné, o čom bolo toto podujatie a prečo ten názov, lebo koncepčne sa toto podujatie nieslo v tomto duchu.

Máš? Daruj! Nemáš? Vezmi si!

Tieto slová do bodky vystihovali túto super akciu, ktorú si prišlo pozrieť množstvo nielen Zvolenčanov a neostalo len pri pozeraní, ale veľa z nich podonášalo množstvo rôznych vecí a tak dokola sa veci prinášali a ďalšie si ľudia odnášali.

Dalo sa tu nájsť doslova kadečo, od ošatenia, cez knižky, hračky, kuchynské náradie, topánky a veľa veľa ďalšieho a komu bolo zima, dostal čaj od šarmantnej obsluhy.

Musí sa uznať, že akcia zožala patričný úspech a rozhodne všetkým, čo za týmto všetkým stáli patrí veľké poďakovanie.

Fotografie – Druhé vianoce

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading