• St. apr 24th, 2024

Jubilejný Školský ples dopadol na jednotku s hviezdičkou

Stolovanie bolo jednoducho ukážkové. Foto: IMG_1979

Fantastická zábava, dobrá spoločnosť, polnočná čerešnička na torte a veľa, veľa ďalšieho čakalo na návštevníkov jubilejného, už 10. Školského plesu, ktorý sa konal 09.02.2019 v jedálni základnej školy na zvolenskom sídlisku Západ.

Tohtoročná plesová sezóna je už v plnom prúde. Po celom meste sa momentálne konajú spoločenské podujatia tohto druhu, pričom mnohé z nich sú aj tematicky ladené. Niekde sú to bály v maskách, inde sa to nesie vo folklórnom duchu.

Nech sa páči, vstúpte a ja osobne Vás prevediem azda po všetkých stránkach najlepším plesom, ktorý sa v meste Zvolen konal. Každoročne píšem, že bol super a bude ho ťažko prekonať, ale aj tentoraz sa to podarilo a ten nasledujúci to bude mať dosť ťažké.

Heslo tohtoročného znelo: „Desiatykrát plesáme spolu, zábavu si užijeme skvelá!″

Tak, ako ostatných pár rokov dozadu, aj toto výnimočné podujatie bravúrne moderoval Igor Kočiš, ktorý samozrejme nechýbal ani pri dvoch losovaniach bohatej tomboly a všetko pod jeho vedením klapalo, ako sa patrí.

Samotného otvorenia plesu sa zhostila svojim príhovorom riaditeľka tunajšej školy Mgr. Ľubica Tomčíková, ktorej tentokrát sekundoval nielen moderátor, ale pri prípitku celý realizačný tím, ktorý sa o túto celú parádu postaral. Spoločne takto otvorili tento ples.

Tento rok sa opäť siahlo po overenej kostre a do programu sa zakomponovali veci, ktoré doslova predčili očakávania.

Po klasickom úvode, ktorý pozostával z vystúpenia fitnessiek, venčekového tanca, tradičného valčíka a exelentného vystúpenia tanečného páru, respektíve zverencov Juraja Fábera v podaní Dominika Indra a Liany Ferjancovej si to na parkete s kolegyňou strihol aj samotný pán Fáber, ktorý tu opäť rozprúdil patričnú zábavu a všetci mu na parkete asistovali.

Hudobnú produkciu mal pod palcom Branislav Krajč, ale tú pravú hudbu a zábavu na parkete rozhodne odpálila fantasticky zohratá kapela zvolenských meskáčov, ktorej názov Police Team všetci dobre poznajú. Bolo to niečo neskutočné a všetci sa pri ich hraní dosýta vytancovali.

Ďalšie prekvapenie prišlo pred polnocou, kedy všetkým prítomným predviedol svoju barmanskú šou Martin Janura, ktorého výsledné koktaily dozaista zachutili aj riaditeľke tunajšej školy.

Ak som v úvode písal o čerešničke na torte, tak tá prišla z určitých dôvodov po polnoci a možno na plesoch nevídaná vec, ale dozaista sa ujala Pole dance show Hany Válekovej.

Pred záverom je vhodné napísať, že možno si málokto všimol, ale na chodbe, respektíve na oknách na chodbe si bolo možné pozrieť na fotografiách, ako prebiehali jednotlivé ročníky od svojho vzniku až doteraz.

Nechýbala ani možnosť dosýta sa najesť z niekoľkochodového menu, podával sa aj chutný zákusok a káva a po polnoci už tradičná kapustnica, ktorá opäť chutila fantasticky. V dvoch kolách sa losovala aj tombola a opäť bolo viac ako 70 rôznych vecných cien.

Nuž a to je záver článku o ďalšom, už 10. plese, ktorý bol neskutočný, plný bohatého programu, fantastického jedla a parádnej atmosféry. Rozhodne treba celému realizačnému tímu poďakovať za bravúrne zvládnutie tohto plesu a dúfam, že sa o rok stretneme už na jubilejnom, 11. Školskom plese.

Fotografie – Školský ples 2019

Článok, foto a video: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading