• Pi. apr 19th, 2024

Na bezplatný antigénový test vo zvolenskej nemocnici bude možné sa objednať na konkrétny čas

TS: Od 1. marca 2021 bude možné sa objednať elektronicky na bezplatný antigénový test aj v mobilnom odberovom mieste Nemocnice AGEL Zvolen. Prostredníctvom objednávkového systému Moje eZdravie bude možné si vybrať z ponúknutých voľných termínov konkrétny deň a čas.

Mobilné odberové miesto (MOM) Nemocnice AGEL Zvolen sa nachádza na Ferienčíkovej ulici vo Zvolene. Odbery sa na tomto MOM realizujú každý deň od pondelka do soboty v čase od 8:00 hod. do 16:00 hod. Objednať sa od 1. marca elektronicky bude možné na webe Old korona

Po odoslaní žiadosti príde záujemcovi o bezplatné antigénové testovanie SMS s prideleným COVID-19-PASSOM/presným miestom a časom jeho testovania. Po otestovaní príde občanovi SMS s výsledkom. V prípade pozitívneho výsledku je o tomto informovaný aj príslušný Regionálny úrad verejného zdravotníctva.

Rezort zdravotníctva prosí občanov, aby rešpektovali objednávkové systémy/časenky jednotlivých odberových miest, ktoré slúžia predovšetkým na zabezpečenie väčšieho komfortu a plynulosti odberov. Mobilné odberové miesto na Ferienčíkovej ulici vo Zvolene bude naďalej k dispozícii aj tým občanom, ktorí nebudú objednaní.

TS: Mgr. Martina Pavliková – Hovorkyňa skupiny AGEL SK

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading