• So. apr 27th, 2024

MVK Zvolen uchmatol Starej Ľubovni 3 body a pripísal si ďalšie víťazstvo

Radosť našich chlapov po víťaznom druhom sete zápasu. Foto: IMG_1979

V rámci 13. kola volejbalovej extraligy mužov si to v sobotu 1.12.2018 v športovej hale na zvolenskom sídlisku Západ navzájom rozdali dvaja tabuľkoví susedia.

Ako domáci celok tu boli hráči klubu MVK Zvolen a ich súper v podobe hráčov klubu VKM Stará Ľubovňa.

Predzápasové štatistiky boli viac než veľavravné a trošku naznačovali určitý možný scenár. Predpokladať sa dalo, že vyhráme nad našim súperom a za predpokladu, že by COP Trenčín prehral doma s TJ Slávia Svidník, tak sa prakticky dostaneme pred Trenčín a priebežne na 8. miesto v tabuľke.

Od úvodu prvého setu zverenci trénera Martina Vaška držali so svojim súperom viac než vyrovnanú partiu a ako postupne ubiehal čas, dokázali sa bodovo odtrhnúť a dotiahnuť set na 25:17 a stav 1:0.

V druhom sete to prebiehalo v opačnom garde a bol problém dotiahnuť sa na súpera. To sa podarilo až v polovici setu a až v podstate v závere si naši vytvorili pár bodový náskok 25:22 a stav 2:0.

Posledný tretí set zápasu bol ešte viac vybičovaný, ale napokon sa ho podarilo dotiahnuť do víťazného konca 25:23 a okrem toho si zapísať aj ďalšie tohtosezónne víťazstvo do tabuliek a presunúť sa tak na priebežné 8. miesto pred COP Trenčín.

Nech sa páči pár fotografií tohto volejbalového duelu.

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading