• Pi. apr 26th, 2024

Stretnutia s umením

Autor IMG_1979

jún 4, 2011
stretnutia-s-umenim-zvolen
V zborovom speve bolo čo obdivovať. Foto: Ján Števonka

Na Deň detí, 1.6.2011, sa uskutočnil na námestí vo Zvolene trojhodinový koncert pod názvom Stretnutia s umením

Podujatie bolo organizované pod záštitou mesta Zvolen, súkromného konzervatória, súkromného gymnázia a súkromnej základnej školy – Pink Harmony vo Zvolene.

Hlavnými protagonistami boli a na pódiu vystupovali – študenti súkromného gymnázia, konzervatória, súkromnej základnej školy vo Zvolene, detský spevácky zbor a kapela SZUŠ PHS, komorný zbor, kapela súkromného konzervatória PHA a individuálne spevácke vystúpenia.

Sprievodným programom bola možnosť si vyskúšať zručnosť v športovej disciplíne flórbal – triafaním na bránku a o pohodu v hľadisku sa starali sympatické dievčatá, ktoré rozdávali nielen deťom, ale aj dospelým cukríky.

Nakoľko sa jednalo o podujatie súkromnej umeleckej školy Pink Harmony, bola možnosť zapísať sa do vyučovacieho procesu aj na túto menovanú školu.

Na priložených videách si môžete pozrieť zopár vystúpení z rôznych kategórií a škôl. Pokiaľ bude záujem o ostatné videá, tak ma môžete kontaktovať v diskusii pod článkom.

Pár videí z koncertu – doporučujem zapnúť tlačidlo HD na videu pri rýchlejšom internete

Hallelujah

Roxette – Listen To Your Heart

Zumba

Ostatné videá vo video galérii

Pár fotografí z koncertu

Koncert k MDD sa organizátorom vydaril a všetci účinkujúci prejavili vo svojich vystúpeniach veľký talent, za ktorí boli obdarení aj potleskom.

Blog, fotoa video: Ján Števonka. Gramatická úprava: Bc. Lenka Hrobáriková

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading