• Po. jún 17th, 2024

Valentín na ľade v podaní krasokorčuliarov dopadol na výbornú

Autor IMG_1979

feb 23, 2016 , , ,
valentin-na-lade-2016-zvolen-10
Zverenci Krasokorčuliarskeho klubu. Foto: ZV-podujatia

Zábavný, hravý, plný detského džavotu a hlavne tak trochu zimný a na korčuliach.

Reč je o podujatí pod názvom Valentín na ľade a ako už samotný názov evokuje,  táto akcia sa konala 14.2.2016 v priestore verejného klziska na námestí.

Samotné podujatie sa konalo pod záštitou primátorky mesta Zvolen Ing. Lenky Balkovičovej  a podujatie ako také zorganizoval a bohatý program pre všetkých pripravil Krasokorčuliarsky klub mesta Zvolen.

Ako už bolo povedané,  bohatý program odštartoval po oficialitách v podobe úvodného slova predsedu klubu Mgr. Vladimíra Poliaka, ku ktorému sa následne pridala za mesto Zvolen primátorka Ing. Lenka Balkovičová a sekundoval jej víceprimátor Ing. Jaroslav Stehlík.

Po krátkom vyspovedaní animátorskou dvojicou, ktorá toto takmer  dvojhodinové podujatie uvádzala, predstavili svoj obrovský talent zverenci tohto krasokorčuliarskeho klubu.

Okrem zábavy na ľade prebiehal program aj na pódiu, kde si známa dvojica viac než srandu robila z tu prítomných deťúreniec. Za to, že sa deti zapojili do rôznych súťaží boli obdarené nejakou tou drobnosťou.

Pri klzisku mal svoj stánok rozložený aj korčuliarsky klub, v ktorom okrem chutných dobrôt dostal každý, kto  prejavil záujem komplexné a fundované informácie nielen o klube samotnom, ale aj o kurzoch korčuľovania a podobne.

Dalo by sa ešte veľa o tejto super akcii písať, ale ako sa povie,  raz vidieť ako stokrát počuť a tak Vám opäť prinášame pár foto,  čo sa stihlo nafotiť a vo forme videa ponúkame úvodné oficiality.

Video

Fotografie

Článok, foto a video.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading