• Ne. máj 26th, 2024

Jubilejný Štefanský zápas vysokým rozdielom vyhrali Červení

Autor IMG_1979

dec 27, 2018
Spoločná fotografia Červení verzus Modrí. Foto: IMG_1979

V nezasneženú, zato však pocitovo chladnejšiu Štefanskú stredu 26.12.2018 sa na ihrisku ZŠ Rázusa na Zlatom Potoku konal jubilejný futbalový zápas Červení verzus Modrí.

Tento rok sa konal už 25. ročník tradičného futbalového zápolenia.

Samotný zápas sa začal tradične výkopom a aj tentokrát po boku Vladimíra Manku stála primátorka mesta Zvolen Ing. Lenka Balkovičová a samozrejme členovia organizačného výboru.

Tak, ako za ostatné roky, aj tento rok sa spomínalo na tých, ktorí už nie sú medzi nami. Tentoraz to bolo až 5 mien a to: Jozef Hrdlička, Vlasto Sloboda, Mgr. Pavel Perešíni, Miroslav Brada a Jozef Adamec. Prítomní si ich pamiatku uctili minútou ticha.

Po tomto akte sa už začalo hrať a veru diváci, ktorých v úvodných minútach nebolo veľa, ale postupne k záveru značne pribudli museli byť spokojní.

Celkovo počas 80-tich minút (2 krát 40) boli svedkami až 13-tich gólov (5 v prvom polčase a 8 v druhom), ale podstatne viac ich padalo do brány Modrých. Už v polovici zápasu bol stav 4:1 a šanca, že by sa Modrým podarilo zvrátiť priebeh zápasu nebolo vysoká. Počas ďalších 40-tich minút sa to aj potvrdilo a po mnohých pekných akciách sa podarilo Červeným dostať loptu za chrbát 5-krát a na opačnej strane 3-krát a po záverečnom hvizde rozhodcu Hanesa sa pre tento jubilejný duel zaknihovalo skóre 9:4.

Na samotný záver a tak ako býva zvykom sa losovala tombola s vecnými cenami, ktorých bolo tentokrát niečo nad 50, medzi hlavnými cenami bolo vidieť aj mikrovlku a veľkoplošný televízor.

Aj tentokrát Vám prinášame pár fotografií a zároveň Vás týmto chcem pozvať na tradičný, už 63. ročník Silvestrovského futbalového zápolenia AC Štácia – FC Mesto, ktorý sa bude konať 31.12.2018 so začiatkom o 13-tej na ihrisku Technickej akadémie vo Zvolene.

Fotografie – Červení verzus Modrí 2018

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading