• Po. jún 17th, 2024

Nemocnica AGEL Zvolen ocenila zdravotné sestry za ich dlhoročnú prácu, odborný prínos a ľudský prístup

Autor IMG_1979

máj 24, 2024 ,
Spoločná fotografia. Foto: zdroj TS

TS: Nemocnica AGEL Zvolen si dlhodobo drží vysoký štandard v rámci kvality poskytovanej ošetrovateľskej starostlivosti. Dôkazom je dlhodobá spokojnosť ošetrovaných a hospitalizovaných pacientov, ktorí toto zariadenie opakovane vyhľadávajú. Vedenie nemocnice preto aj v tomto roku zorganizovalo slávnostné oceňovanie sestier.

Pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier a Medzinárodného dňa pôrodných asistentiek navštívila námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť Nemocnice AGEL Zvolen Mgr. Stanislava Píšová, MBA lôžkové oddelenia, ambulancie a ostatné pracoviská nemocnice, aby osobne poďakovala a odovzdala sladkú pozornosť všetkým, ktorí sa podieľajú na zabezpečovaní ošetrovateľskej starostlivosti. „Pri poskytovaní a zabezpečovaní starostlivosti o pacientov sú dôležité nielen sestry a pôrodné asistentky, ale neoddeliteľnou súčasťou starostlivosti sú aj ostatní členovia ošetrovateľského tímu, preto nemôžeme vynechať ani praktické sestry – asistentov, laborantov, rádiologických technikov, sanitárov, pomocných pracovníkov v zdravotníctve a upratovačky. Všetkým tým, ktorí vstupujú do tohto každodenného procesu, na konci ktorého je spokojný a zdravší pacient, patrí nielen moja vďaka, ale aj vďaka celého vedenia Nemocnice AGEL Zvolen,“ povedala Mgr. Píšová, MBA.

Celorepubliková anketa Biele srdce, ktorú organizuje Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek oceňuje sestry a pôrodné asistentky z celého Slovenska, ktoré sú členkami komory. Vo zvolenskej nemocnici sme pristúpili aj k oceneniu sestier, ktoré nie sú členkami komory, ale na základe odborných vedomostí a zručností, ľudského prístupu a empatie si ocenenie zaslúžia.

„V tomto roku pracoviská nemocnice vybrali 14 sestier a pôrodných asistentiek, ktoré sú dlhoročne verné našej nemocnici, podieľajú sa na inovatívnych procesoch a medzi ich kvality patrí profesionalita a vysoká odbornosť, no zároveň ľudskosť, komunikatívnosť a citlivý prístup.,“ uvádza námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť.

Okrem ďakovných listov a kytice kvetov boli ocenené sestry pozvané aj na slávnostný obed s vedením nemocnice. Sestry neskrývali potešenie z ocenenia, ktoré sa im dostalo. „Sme veľmi radi, že vo zvolenskej nemocnici pracujú takéto výnimočné sestry a pôrodné asistentky, ktoré sú skvelým príkladom aj pre nasledujúce generácie zdravotníckych pracovníkov,“ uzatvára námestníčka zo zvolenskej nemocnice.

Fotogaléria: Ocenenie sestier Nemocnica Zvolen 2024

TS: Mgr. Eva Peterová – hovorkyňa AGEL SK. Foto: zdroj TS

Pridaj komentár

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading