• So. apr 27th, 2024

Prvé tohtoročné korzo prilákalo veľa ľudí na námestie

Romano Jilo. Foto: IMG_1979

Nedeľný podvečer 21.6.2020 patril od 17-tej na zvolenskom námestí poriadnej porcii zábavy, ktorú si nenechalo ujsť množstvo ľudí a to nielen Zvolenčanov a vyzeralo to tu ako na nejakom korze.

Tu sa konalo v podstate už tradičné podujatie, ktorého séria podujatí za ostatné roky vždy prilákala ľudí zabávať sa. Nebolo tomu ani tentokrát inak a v podstate prvé tohtoročné Zvolenské korzo zožalo úspech.

Po minulotýždňovom, kvôli dažďu zrušenom zvieracom korze (bude v náhradnom termíne 5.7.2020) sa tentokrát konalo korzo v znamení hudby a tanca, moderoval Radoslav Kuric.

Opäť bolo rozdelené v troch zónach, na hlavnom pódiu najskôr vystúpil rómsky folklórny súbor Romano Jilo, po 18-tej ho vystriedala kapela Police team, v ktorej sa ako hosť predviedol Dano Axmann,pôsobiaci aj v kapele Pacipacifik.

Vo fun zone mesta Zvolen sa predstavili zverenci TŠ Zuzana v takzvanom zmrzlinkovom vystúpení. Ako už bolo spomenuté, okrem mažoretiek a tanečníc sa predstavila aj fitness časť TŠK F.R.E.S.H. Zvolen, ich zverenci deň dozadu absolvovali v hale TU Zvolen klubovú súťaž tzv. Júnový pohár TŠK F.R.E.S.H. vo fitness detí a dorasteniek. Na samotný záver si ešte spoločne zatancovali štvorylku.

Medzi týmito dvoma časťami prebiehali ešte tvorivé dielne, ktoré mali pod mali pod palcom Tri oriešky a povedľa (bližšie k fontáne) prezentoval svoju činnosť MFK Zvolen, respektíve jeho detská časť.

Takže takto nejako v skratke prebehlo v podstate prvé tohtoročné korzo a najbližšie už 28.6.2020 sa môžete tešiť na Sweet Little Chicks, Romano Jilo, Zvolen Patriots, rozprávku O sedliačke darebáčke, príde aj Klub modernej gymnastiky a bude aj biatlon.

Fotogaléria: 

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading