• Ne. máj 26th, 2024

Bozkom zobudená Šípková Ruženka…

Autor IMG_1979

máj 18, 2014 , ,
z-rozpravky-do-rozpravky-pink-harmony-1
Šípková Ruženka spala tvrdým spánkom. Foto: ZV-podujatia.

Po dlhšom čase opäť poriadne a hlavne príjemné prekvapenie.  Aj tak sa dá charakterizovať predstavenie pod názvom Z rozprávky do rozprávky, ktoré v sebe skĺbilo tradičnú rozprávku a  neskutočné baletné vystúpenie.

Toto všetko bolo možné zažiť vo štvrtok 15-teho mája v priestoroch koncertnej sály PinkHarmony vo Zvolene.

Divadelná časť bola o Šípkovej Ruženke už v čase,  kedy spala hlbokým spánkom a k zámku sa predieral švárny princ so svojou družinou. Túto časť hrali študenti 1. a 2. dramatického odboru.

Pomedzi jednotlivé časti na dotvorenie atmosféry  predviedli  študenti 3. ročníka tanečného odboru brilantné baletné vystúpenie podľa hudobnej predlohy P. I. Čajkovského. Celé predstavenie bolo zvládnuté pod pedagogickým vedením Mgr. Michala Baláža.

Ako bolo spomenuté  v úvode, bolo to prekvapenie. Baletná časť prekvapila nielen kostýmovým prevedením, ale rozhodne aj tým, že balet by ste tu vo Zvolene ťažko hľadali a aj z toho dôvodu to bolo viac než príjemné osvieženie. Po pár návštevách Komorného divadla môžem odporučiť  ich programovú ponuku, v ktorej nájdete v priebehu mesiaca veľmi zaujímavé podujatia, odlišné od tých, ktoré sa pravidelne konajú v meste Zvolen.

Fotografie

Článok a foto: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteri

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading