• Št. apr 25th, 2024

V OC OKO sa konala fantastická burza detského oblečenia

Autor IMG_1979

apr 26, 2016 , ,

 

burza-detskeho-oblecenia-23
Na burze sa dalo nájsť toho naozaj veľa. Foto: ZV-podujatia

Do tretice a opäť viac než super akcia, ktorá rozhodne pomohla a ušetrila pár eur nejednej mamičke pri kúpe oblečenia pre jej ratolesť.

Prvýkrát bola malá, potom veľká a teraz bola rozhodne opäť viac než veľká, plná všakovakého oblečenia a nielen toho a k tomu aj o samotné deťúrence bolo počas dňa postarané.

Počas soboty 23.4.2016 sa v OC OKO na Zvolenskom sídlisku Západ konala ďalšia Burza detského oblečenia, ktorú opäť bravúrne zvládla Miriam Kuchárová.

Dozaista to pozná každá mamička na materskej. Dieťa rastie, do peňaženky je poriadne hlboko, tak prečo nevyužiť možnosť kúpiť oblečenie za čo najlepšiu cenu.

Práve o tom bola burza detského oblečenia, na ktorej bolo veľa predávajúcich a premlelo sa tam hlavne veľa žien, ktoré hľadali to, či ono, čo by sa im hodilo. Rozhodne však bolo z čoho vyberať, veď v tomto ročnom období bolo potrebné zaobstarať pre svoju ratolesť už aj veci na blížiace sa leto, topánky a podobne.

Súčasťou OC je aj herňa MC Rodinka a aj táto bola počas burzy k dispozícii a deti predávajúcich, či kupujúcich si tam mohli spestriť čas spoločnou hrou.

Ďalšie super podujatie je ukončené a veru, kiežby bolo viacej podujatí, ktoré takto zaplnia a oživia centrum OKO na Západe.

Fotografie

Článok a foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading