• Po. jún 17th, 2024

MVK Lokomotíva Zvolen podľahla v tajrejku

Autor IMG_1979

okt 2, 2011
mvk-zvolen-stara-lubovna-9
MVK Lokomotíva Zvolen mala na to aby vyhrala zápas. Foto: ZV-podujatia

Dlho očakávaný aj takto by sa dal nazvať volejbalový zápas, ktorý sa uskutočnil 1.10.2011 v hale IX. ZŠ na sídlisku Západ. Za domáci klub nastúpili na palubovku MVK Lokomotíva Zvolen, ktorý privítali Starú Ľubovňu.

Od tohoto zápasu sa veľa očakávalo nakoľko pre domácu Lokomotívu bol toto prvý zápas v sezóne v Extralige a ich súperom bolo mužstvo, ktoré skončilo minulú sezónu po prvej časti na 6. mieste.

Prvé dva sety boly rozhodne ukážkou hrou Lokomotívy rýchla hra, ktorá zaskočila súpera, ale potom prišiel set tretí a bod pre  Ľubovnu. Nasledovali teda tajbrejky, ktoré dopadli lepšie pre súperov.

Netreba však zúfať, ale sústrediť sa na ďalší zápas vonka 8.10.2011 proti VKP Bratislava, kde im rozhodne bude chýbať atmosféra, ktorú tu na tomto zápase fanúšikovia svojim búrlivým potleskom vytvorili.

Fakty 1. kola

  • Ostatné výsledky 1. kola – MVK Zvolen – Stará Ľubovňa 2:3, SPU Nitra – Myjava 1:3, Prešov – Volley Team 2:3, Svidník – ATC Trenčín 3:0.
  • Priebežné poradie1. Svidník, 2. Myjava, 3. Volley Team, 4. Stará Ľubovňa, 5. Zvolen, 6. Prešov, 7. SPU Nitra, 8. ATC Trenčín, 9. VKP Bratislava (tá ešte nehrala)

To ako štíl hry a ako sa hralo si môžete pozriet na videu ako aj na zopár fotografiách.

Video zostrih (MVK v modrom) – doporučujem zapnúť tlačidlo HD na videu 

Fotografie (MVK v modrom)

Článok, foto a video: Ján Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading