• Št. apr 25th, 2024

ŠKK Zvolen s novými posilami v Trenčíne

gaalova-istokovicova-primusova-nociarova
Na foto (z ľava): Andrea Gaálová, Karin Ištokovičová, Alexandra Prímusová, Dominika Nociarová. Foto: Vladimír Vlček.

TS – Prvý februárový víkend patril zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne 121 krasokorčuliarom z 24 klubov Slovenska.

Pretekalo aj 21 hviezdičiek a 17 interpretačných korčuliarov (IK). Chlapcov súťažilo v kategórii starší žiaci 1 a v starších nádejach 9. Dievčat už tradične preteká podstatne viac: junioriek štartovalo 7, mladších žiačok 17 a 87 nádejí – N10 ročných 15, N9 ročných 26, N8 ročných 22 a N7-ročných 22.

Do Trenčína vycestovalo aj 8 krasokorčuliarok Športového krasokorčuliarskeho klubu mesta Zvolen (ŠKK) spolu so svojou trénerkou Janou Zrubecovou. Svoj premiérový štart v Slovenskom pohári v krasokorčuľovaní (SP) majú za sebou aj 3 7-ročné nádeje ŠKK a 1 8-ročná nádej s umiestnením: 21. Alexandra Prímusová, 22. Dominika Nociarová, 23. Andrea Gaálová a v N8 Karin Ištokovičová na 23. mieste.

ŠKK vyslal do Trenčína aj 4 skúsené pretekárky. V N8 ročných Lauru Debnárovú, ktorá v konkurencii 22 krasokorčuliarok sa umiestnila na peknom 13. mieste. V N9 ročných milo prekvapila svojou dobrou voľnou jazdou Dorota Marková, ktorá sa umiestnila na 17.mieste. V N10 ročných už tradične Barbora Čunderlíková zajazdila výborne a 6. miesto z Trenčína svedčí o jej vyrovnanej výkonnosti. V N10 štartovala prvýkrát v tejto súťažnej sezóne aj Dominika Chovancová a umiestnila sa na 15. mieste.

Krasokorčuliarky ŠKK čakajú ešte 3 kolá SP v ktorých môžu zabojovať svojim umiestnením o nomináciu na Majstrovstvá Slovenska juniorov, žiactva a nádejí.

TS a foto: Vlado Vlček

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteri

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading