• Št. apr 25th, 2024

Fantastické úspechy volejbalového klubu TJ Slávia TU Zvolen

Autor IMG_1979

feb 20, 2014
tj-slavia-tu-volejbal
Zdroj foto: TJ Slávia TU Zvolen.

Vo Zvolene funguje veľké množstvo športových klubov väčších, menších, s väčšou i menšou fanúšikovskou základňou. Za X rokov je však trendom, že mesto Zvolen podporuje najväčším balíkom financií, ktoré sú určené na šport z rozpočtu mesta hokej.

Rozdiel vo financovaní medzi jednotlivými druhmi športu je aj napriek tomu, že výsledky v rámci sezóny sú v menej dotovaných športoch veľakrát viac než  fantastické a mohli by byť aj podstatne lepšie, ak by mali o pár eur väčšiu podporu vo forme financií.

Účelom tohto článku však nie je hľadať vinníka a poukazovať na chyby, ale upriamiť pozornosť na jeden volejbalový oddiel a jeho podkategórie,  zložené z dievčat, v strede z dorasteniek a končiac ženami.

A práve športový volejbalový klub TJ Slávia TU Zvolen sa snaží o získanie financií aj v rámci venovania 2% z dane z príjmu.

Tlačivá nájdete na vždy aktualizovanej stránke klubu.

O športovom volejbalovom oddiele TJ Slávia TU Zvolen, ktorý je zameraný na rozvoj športu a výchovu mladých talentov v regióne stredného Slovenska:

Telovýchovná jednota Slávia TU je vysokoškolská organizácia, ktorá má za úlohu uspokojovať mnohostranné športové záujmy. Vytvára podmienky pre upevňovanie zdravia, zvyšovanie telesnej zdatnosti a pohybovej výkonnosti. V jej podmienkach pôsobí volejbalový oddiel volejbalistiek v súťažiach organizovaných národným Slovenským Volejbalovým Zväzom (SVF). Momentálne sme jedným z mála ženských športových klubov, ktorý pokrýva kompletnú vekovú štruktúru hráčiek a to od 9tich rokov až do dospelého veku.

Toto bol taký úvod v článku a nielen na túto príležitosť venovania 2% si TJ Slávia TU Zvolen pripravila jednu fantastickú prezentáciu vo forme dokumentu v, ktorej sa dozviete maximum z maxima a ešte podstatne viac.

Prezentácia volejbalového klubu TJ Slávia TU Zvolen.

Toto bol úvod článku a nielen z dôvodu darovania  2%  z daní si TJ Slávia TU Zvolen pripravila  fantastickú prezentáciu vo forme dokumentu v, ktorej sa dozviete maximum z maxima a ešte podstatne viac.

Dodatok redakcie ZV-podujatia

Ste OZ zo Zvolena a okolia a chcete zabojovať čo najviac z balíka 2% z dane?

Pomôžeme Vám osloviť čo najviac ľudí, ale nebude to úplne zadarmo. Napíšte niečo o Vašom OZ čo robíte, úspechy a podobne, niečo ako tento článok hore (žiadna reklama) čo najpútavejšie a bohato obsiahle a redakcia Vám to uverejní vo forme článku.

Túto formu propagácie využili 

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteri

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading