• Št. apr 25th, 2024

Dojčenie je tekutá láska

Autor IMG_1979

aug 1, 2014 , ,
dojcenie-zvolen
Dojčenie je tekutá láska. Foto. ilustračné

Milé tehuľky, mamičky a oteckovia, v rámci 22. Svetového týždňa dojčenia 2014 vás srdečne pozývame na premietanie videa Dr. Jacka Newmanna „Názorný sprievodca dojčením“. Dokument si môžete pozrieť 7.8.2014 v Krajskej knižnici Ľ. Štúra vo Zvolene. Premietanie bude o 10:00 hod. a o 16:00 hod. Po premietaní sa môžete so svojimi otázkami obrátiť na certifikovanú poradkyňu pri dojčení Martinu Piaterovú. Na premietanie samozrejme zoberte so sebou aj svoje detičky.

Toto video ponúka seriózne a praktické informácie o dojčení, jednoduché a užitočné rady tak tehotným, ako aj dojčiacim mamičkám. Je to jednoduchý návod, ako sa preventívne vyhnúť nepríjemnostiam s dojčením, resp. ako prípadné problémy s dojčením vyriešiť.

Počas 35 minút sa dozviete informácie o význame dojčenia pre oboch – mamičku aj dieťatko, vrátane detailov o dôležitosti kolostra; o význame a technikách správneho prisatia; o prisávaní neprisávajúceho sa dieťatka; o tom, ako vyliečiť koliky dieťatka a mnoho ďalších informácií a rád.

Vstupné je dobrovoľné. Ak máte otázky alebo potrebujete viac informácií, neváhajte a zavolajte na 0903 207 268 ;

PR: Martina Piaterová

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading