• Ne. máj 19th, 2024

UBI Graz prišiel vyhrať do Zvolena

Autor IMG_1979

okt 21, 2014 , ,
bk-zvolen-ubi-graz-2014-aswbl-1
Sústredenie pred začiatkom zápasu. Foto: ZV-podujatia

Tretiu októbrovú sobotu sa okrem iných športových podujatí konal aj jeden zápas pod deravými košmi. Zápas sa uskutočnil 18.10.2014 v hale IX. ZŠ na sídlisku Západ a na palubovku sa postavili BK ZŠ Zvolen a UBI Graz.

Už pred zápasom sa dalo očakávať, že papierovo je na tom lepšie práve UBI Graz, ktorého trénerom je Mahir Solo. Ten počas zápasov ani brvou nepohne a jeho zverenkyne presne vedia, čo majú a ako robiť.

Na našej strane bol síce prítomný Jozef Gajdoš, ale samotný zápas mala pod palcom Laura van Dalen a okrem toho na našej súpiske bolo vidno pár zmien.

Samotný zápas začal vo svižnom tempe, ale bolo jednoznačne vidieť tlak súperiek, ktoré začali bravúrne. Po prvej štvrtine už naše prehrávali 12:21.

V druhej štvrtine a za stavu 14:30 si brala naša trénerka oddychový čas. Do konca štvrtiny sa potom ako- tak darilo našim dievčatám brániť protihráčkam dať do nášho koša loptu. Po dvoch štvrtinách 16:37.

Po prestávke však súperky nemali najmenšieho zľutovania a hrali doslova svoju hru a tak sa naše hráčky snažili aspoň statočne dohrať tento zápas 32:80.

Musí sa uznať, že to bol náročný súper, ktorý ešte potrápi nejedného súpera v lige ASWBL.

Najbližšie budú hrať naše dievčatá domáci zápas 22.11.2014 o 18:00 (predbežne) proti Flying Foxes SVS Post.

Fotografie

Článok a foto: Ján Števonka.

Sledujte ZV-podujatia.com na FacebookuGoogle+ a Twitteri

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading