• Pi. apr 19th, 2024

„O Pohár Tomáša Ďubeka“ sa bude bojovať v jeho už 3. ročníku

Autor IMG_1979

aug 15, 2015
ptd-2015
Plagát k podujatiu.

Už 3.ročník turnaja starších žiakov U15 usporiada v stredu 19.augusta 2015 futbalový klub MFK Lokomotíva Zvolen v spolupráci s hráčom MFK Ružomberok a najlepším futbalistom Corgoň ligy v  sezóne 2012/2013 Tomášom Ďubekom.

Od ôsmej hodiny ráno sa začne maratón pätnástich stretnutí na dvoch trávnatých plochách Zvolenského futbalového stánku, kde si systémom každý s každým v 35 minútových zápasoch starší žiaci domáceho MFK zmerajú sily s rovesníkmi z Lokomotívy Trnava, FK Poprad, ŽP Šport Podbrezová, MFK Ružomberok a tradičného účastníka AS Trenčín v tomto ročníku nahradí FK Slovan Levice.

V prvom ročníku zvíťazili hráči MFK Ružomberok a víťazom minulého ročníka boli nádeje ŽP Šport Podbrezová.

V konfrontácii vekovej kategórie starších žiakov U15 medzi mužstvami 1.ligy Západ, 1.ligy Východ  a 1.ligy Stred sa očakávajú kvalitné výkony. Pre všetky mužstvá sú pripravené originálne  diplomy, pre prvé tri i poháre s venovaním a  diplomy a trofeje i vecné odmeny od sponzorov trom individuálne oceneným -najlepšiemu strelcovi, hráčovi a brankárovi turnaja. Udelená bude i cena fair play. Vyhodnotenie turnaja bude o 15,30 hodine.

Vstup na podujatie voľný.

Fotografie

Článok a foto: Ing. Miloš Masarik

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading