• Ne. máj 26th, 2024

Dramatický Štefanský zápas vyhrali Modrí nad Červenými

cerveni-modri-2015
Spoločná fotografia. Foto: ZV-podujatia

Je už tradíciou, že 26-teho decembra na Štefana sa koná futbalové zápolenie, v ktorom si to navzájom rozdajú Červení a Modrí a tento rok tomu nebolo inak.

Už po 22. krát sa konalo na ihrisku 6. ZŠ na sídlisku Zlatý potok toto futbalové zápolenie, počas ktorého tu panovala fantastická nálada a nechýbala obrovská divácka kulisa, ktorá sa tu v tento jar pripomínajúci deň zišla.

Samotný zápas sa začal tradične výkopom a aj tentokrát po boku Vladimíra Manku stála dáma a to konkrétne primátorka mesta Zvolen Ing. Lenka Balkovičová. Po výkope sa však nepokračovalo v zápase, ale symbolickou minútou ticha sa spomínalo na tých, ktorí tu už nie sú medzi nami.

Tento rok v novembri to bolo jedno meno a to konkrétne bývalého vynikajúceho futbalistu, dorasteneckého reprezentanta Československa i hráča Slovana Bratislava Ing. Milana Láskavého, ktorý zomrel vo veku 76 rokov.

V napínavom zápase,  v ktorom nešlo až tak o výsledok vyhrali po 90-tich minútach Modrí nad Červenými 5:4

Po zápase sa konala bohatá tombola o vecné ceny, ktoré venovali štedrí sponzori.  Cien bolo viac než 60 a boli to rôzne kalendáre, mrazená kačka, jogurty, tyčinky, darčekové koše, tablet, atď.

Tak ako zvyčajne, aj tentokrát  Vám prinášame pár fotografií a zároveň Vás týmto chcem pozvať na tradičný už 60. ročník Silvestrovského futbalového zápolenia AC Štácia – FC Mesto, ktorý sa bude konať už najbližší štvrtok 31.12.2015 so začiatkom o 13-tej na ihrisku Technickej akadémie vo Zvolene.

Fotografie

Článok a foto: Ján Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading