• Po. jún 17th, 2024

Kežmarské juniorky uchmatli Slávistkám jeden zápas

volejbalový zápas junioriek Zvolen a Kežmarok
Kto z koho. Foto: IMG_1979.

V rámci 15. volejbalového kola sa v športovej hale TU Zvolen hral v sobotu 10.3.2018 dvojzápas junioriek a do Zvolena prišli hráčky klubu KV MŠK Oktan Kežmarok.

Tento zápas bol pre naše Slávistky TJ Slávia TU Zvolen zároveň posledným predstavením pred domácim publikom v tejto sezóne 2017/18 (východná časť) a všetci boli zvedaví, ako to dopadne.

Na začiatok ešte pár štatistík

Na palubovke si to rozdali tretí Zvolen a šiesty Kežmarok, naše Slavistky z 24 zápasov (12 dvojzápasov) vyhrali 18 a ich súperky zaznamenali len 9 víťazstiev a ak ste sa dobre učili matematiku, tak je jasné, že prehrali spolu 15 krát. Ešte jedna štatistická záležitosť a to, že u súperiek naše baby vyhrali v oboch dueloch (jeden dvojzápas) a to 1:3 a 0:3.

Papierovo sa misky váh prikláňali na našu stranu, ale… nie vždy je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá.

V prvom zápase to išlo podla plánu dva sety a zdalo sa, že stačí jeden a budú prvé body. Avšak dievčatá z Prešovského kraja sa zomkli a hneď v treťom a štvrtom sete dorovnali stav na 2:2 a prišiel na rad tajbrejk. Tento podstatne lepšie zvládli hosťujúce hráčky a zapísali si prvé víťazstvo.

O 13-tej začal druhý zápas a hod mincou rozhodol o práve prvého podania našich junioriek. Od tejto lopty až do konca duelu si fantastickou hrou naše baby zabezpečili víťazstvo 3:0 a 56 bodov ich podržalo na tretej tabuľkovej pozícii, ale na chrbát im dýcha VK Spišská Nová Ves.

Záverom článku už tradične pár fotografií a ako bonus ešte veľká fotogaléria domácich zápasov tejto sezóny junioriek.

Fotogaléria – TSlávia TU Zvolen a KV MŠK Oktan Kežmarok

Ostatné zápasové fotografie junioriek TJ Slávia TU Zvolen

Článok a foto: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading