• Št. apr 25th, 2024

OC OKO zažilo najväčšiu Zónu bez peňazí

Autor IMG_1979

nov 30, 2017 ,
Zóna bez peňazí ponúkala doslova kadečo. Foto: ZV-podujatia.

OC OKO na Zvolenskom sídlisku Západ prepožičalo v nedeľu 26.11.2017 na štyri hodiny svoje priestory na v poradí ďalšiu už piatu, ak nerátam júnovú časť podujatia pod názvom Zóna bez peňazí. 

Po minulých ročníkoch sa objem vecí, ktoré ľudia sem doniesli niekoľkokrát zväčšil a rozhodne bolo naozaj z čoho vyberať.

Okrem množstva šatstva, knižiek, plyšákov tu mala veľké zastúpenie aj elektronika, bižutéria ba i kočík sa našiel a veľa, veľa ďalšieho.

Do budúcna už asi bude potrebné hľadať podstatné väčšie priestory a možno aj častejšie opakovať ako raz ročne túto skvelú akciu.

Všetky prinesené veci tu triedili Slatinkári (rozumej OZ Slatinaka) a ďalší dobrovoľníci, ktorých tu bolo počas celej akcie hneď niekoľko a panovala tu skvelá nálada.

Možno si niekto teraz kladie otázku, ako sa naloží s vecami, ktorých  tu ešte veľa ostalo.  Nuž, je to úplne jednoduché, aspoň čo sa týka ošatenia. To poputovalo do komunitného centra na Balkán, kde poslúži tým, ktorým iste urobí veľkú radosť a príde im vhod  v tomto chladnom období.

Nech sa páči pár fotografií 

Článok a foto: J. Števonka.

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading