• Pi. jún 7th, 2024

Liga malého futbalu Zvolena (LIMFU) má nového generálneho sponzora

Autor IMG_1979

nov 4, 2023
Po podpisoch. Foto: img_1979

Vo štvrtok 2.11. 2023 sa uskutočnilo po predchádzajúcich rokovaniach so zástupcami nového sponzora finálne stretnutie členov výboru LIMFU Zvolen v reštauračných priestoroch Parkovacieho domu na Zvolenskom sídlisku Západ, ktorého dôvodom bol podpis zmluvy o vzájomnej spolupráci na obdobie 5 rokov, teda do konca roku 2028 s možnosťou predĺženia.

Aktéri, nadšenci a priaznivci malého futbalu vo Zvolene sa tak môžu tešiť na podporu nového sponzora v období zmrazenia dotácií zo strany mesta Zvolen a ukončenia spolupráce s SCHALLER facility, s.r.o., ktorej patrí poďakovanie za doterajšiu pomoc.

Oficiálny akt podpisu uviedol majiteľ a konateľ sponzora Lukáš Richtárech, potom sa ujal slova iniciátor zmluvy člen výboru LIMFU Zvolen Miloš Masarik, ktorý priebeh podpisu riadil. Vo svojom úvodnom slove poznamenal? „Situácia v športových kluboch či združeniach je stále horšia, ani situácia podnikateľských subjektov nie je v dnešnej dobe ružová a aj preto je ochota budúceho sponzora obdivuhodná a som veľmi rád, že pri oslovení o možnosť sponzorstva v prospech nášho občianskeho združenia Ligy malého futbalu Zvolena, bola zo strany Prvého Zvolenského pivovaru PiVo Vŕšky vyslovená ochota spolupracovať.“

Na oficiálnom uzavretí sponzorskej zmluvy medzi ligou malého futbalu Zvolena a Prvým Zvolenským pivovarom Vŕšky podpismi spečatili zmluvný záväzok zástupcovia oboch zmluvných strán. Za sponzora signoval zmluvu majiteľ a konateľ Lukáš Richtárech a za sponzorovaný subjekt konatelia LIMFU Zvolen Ondrej Lameš a Miloš Masarik.

Oba subjekty majú svoju históriu a kvalitu.

Pivovar Vŕšky charakterizuje výroba živého piva, reprezentujú ho napríklad známe značky vynikajúcej kvality ako napr. kvasinkové pivá

  • Zvolenská 12*,
  • polotmavá 11*,
  • Tmavá 13*,
  • medový špeciál 12*,
  • či Zvolenská Hradná 10*,
  • a najnovšia IPA 11*.

A to i zásluhou sládka Patrika Tužinského. Spoločnosť reprezentuje okrem pivovarníctva aj výborná kuchyňa, organizovanie kvalitných a vyhľadávaných gastro i kultúrnych akcií a možnosť i príjemných firemných, či rodinných akcií pri bowlingu, či v separé.

A čo ponúka ako protihodnotu LIMFU Zvolen, ktorá je jednou z najstarších líg na Slovensku, veď teraz prebieha už 38. ročník?

Propagáciu v rámci svojho pôsobenia v najvyššej republikovej súťaži Niké Superlige a najvyššej republikovej súťaži SZMF Superlige U23, pod vedením trénerov zvolenských výberov Dušana Vojteka a Luboša Guzmana.

Ďalej dve Zvolenské ligy ponesú názov VŔŠKY LIMFU Zvolen, propagácia bude nielen reklamami na dresoch, či banneroch, na svojich webových stránkach samozrejme reciproko, či pri ligách 40, 50 a 60.

Tiež aj usporiadaním spoločných podujatí, z ktorých prvým bude už teraz pripravovaný 1. ročník Vŕšky Cupu 2024, 6. januára 2024 , vypísaný ako zimný turnaj LIMFU Zvolen pre mužstvá v jeho pôsobnosti i prípadne prihlásených účastníkov z iných mestských líg.

Podpis zmluvy o vzájomnej spolupráci a sponzorstve na dobu 5 rokov prebehol symbolicky pred zápasom Slovenskej reprezentácie na majstrovstvách sveta v Arabských emirátoch v štvrťfinále s celkom Maďarska.

Potom si obe zmluvné strany vymenili zmluvy a na záver odhalili za potlesku prítomných nové spoločné logo Vŕšky LIMFU Zvolen. Na záver sa v mene LIMFU Zvolen poďakoval za ochotu spolupracovať Ondrej Lameš s prianím, že zmluva bude prospešná obojstranne.

Nasledovalo spoločné fotografovanie, prípitok vyhľadávaným pivkom z produkcie Pivovaru Vŕšky a malé posedenie k upresneniu prvej spoločnej činnosti.

Teda odteraz ligy LIMFU ponesú názov Vŕšky Liga malého futbalu Zvolena – Vŕšky LIMFU Zvolen.

Video: Podpis sponzorskej zmluvy medzi LIMFU Zvolen a Prvým Zvolenským pivovarom Vŕšky

Fotogaléria: Podpis sponzorskej zmluvy medzi LIMFU Zvolen a Prvým Zvolenským pivovarom Vŕšky

Článok: Miloš Masarik. Fotografie a video: IMG_1979

Discover more from ZV-podujatia

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading